Pretraži sajt
%
×
30% POPUSTA NA ODABRANE KLASIKE
dana sati minuta sekundi

Velika praznična akcija Vulkan izdavaštva u objektima Moj kiosk

18.
12.
2023.

Neodoljiva ponuda

U susret praznicima, Vulkan izdavaštvo spremilo je novu neodoljivu akciju u svim objektima Moj kiosk.

Iskoristite jedinstvenu ponudu i potražite odabrane Vulkan naslove po fantastičnim cenama! U periodu od 18. decembra do 17. januara 2024. godine, odnosno do isteka zaliha, jednu knjigu možete kupiti po ceni od 399 dinara, a dve knjige dobijate za neverovatnih 499 dinara.

Ako ste neodlučni, pomoći ćemo vam da pronađete pravi naslov za sebe ili dragu osobu.

Ukoliko volite istorijske romane, savršen izbor za vas je Carica, priča o najmoćnijoj ženi koju je istorija zaboravila. Autorka Elen Alpsten napisala je priču o prelepoj, nepriznatoj i siromašnoj devojci Marti koja je zarobila srce najuticajnijeg čoveka u istoriji Rusije: Petra Velikog. Oslanjajući se na svoju pamet i zadivljujuću hrabrost, gonjena ambicijom, željom i voljom da živi, Marta postaje carica Katarina I. Međutim, njen uspon do vrha prepun je opasnosti, a carska kruna sa sobom nosi opojnu i varljivu moć.

Roman Deca Istanbula preporučujemo ljubiteljima priča o životima velikih i malih umetnika. Prepun snažnih reči i emocija, ovo je očaravajući roman o finim nitima koje nas povezuju, a koje često ne možemo da vidimo. Ajše Kulin nam donosi završetke priča junaka iz svojih prethodnih romana, čiji se životni putevi ukrštaju čarolijom sudbine poput reka koje se prepliću dok teku prema moru.

U romanu Devojka s tajnom neprikosnovena kraljica istorijske romanse Amanda Kvik vraća čitaoce u vreme kada su glamur i zavođenje krili tajne i greh. Hotel Plamena uvala na obali Kalifornije pruža gostima sve što je potrebno, a naročito privatnost holivudskim zvezdama i bogatašima. I baš tu novinarka Ajrin Glason zuri u beživotno telo prelepe glumice na dnu bazena. Žrtva je imala tajnu aferu sa Nikom Tremejnom, glumcem u usponu, i možda je baš zbog toga ubijena.

Knjigu Pitera Svonsona, sa vrhunskim zapletom i maestralnom završnicom, uzbudljivu, brzu i psihološki složenu, ljubitelji kriminalističke fantastike ne smeju propustiti! Budite spremni da istražite nejasne granice između istine i fikcije. Ono što počinje kao priča o kriminalističkim romanima izokreće se i pretvara u istinski triler. Sa savršenim tempom i šokantnim obrtima, Osam savršenih ubistava će vas navesti da se zapitate koliko dobro možete nekoga da poznajete.

Zaronite u psihičke uzroke fizičkih bolesti i otkrijte metafizičke metode za njihovo prevazilaženje u knjizi voljene autorke Lujze Hej Iscelite svoje telo. Ovaj sadržajni i precizno organizovani vodič svojim čitaocima približava upravo one modele mišljenja koji stvaraju dobre i pozitivne doživljaje, jer kada se iskoreni zabrinutost, bolest se preinačuje u stanje savršenog zdravlja.

Knjiga iz žanra popularne psihologije proslavljenih autorki Keti Kej i Kler Šipman Budi samouverena devojka kombinuje najsavremenija naučna istraživanja sa iskustvima devojčica različitog uzrasta. Zbog toga je ovo savršen izbor za ljubitelje literature koja govori na koji način se radom na sebi može postići uspeh. Ukrašena stripovima iz grafičkih romana, zabavnim spiskovima i kvizovima, kao i iskustvima devojaka iz kraja, ova knjiga obelodaniće put za sticanje samopouzdanja i način za njegovo primenjivanje.

Iskoristite idealnu priliku i potražite savršen novogodišnji poklon u objektima Moj kiosk po sjajnim cenama.