Pretraži sajt
%
×
30% POPUSTA NA ODABRANE KLASIKE
dana sati minuta sekundi

„Kraljica iz senke“ Alison Pataki – knjiga nedelje Vulkan izdavaštva

11.
12.
2023.

Ona je spremna na sve da sačuva svoju porodicu

Vulkan izdavaštvo je za knjigu nedelje odabralo veličanstvenu sagu o Napoleonu Bonaparti Kraljica iz senke Alison Pataki, koja će do nedelje, 17. decembra, biti na dodatnom popustu od 30%, uz besplatnu dostavu na teritoriji Srbije.

Dok revolucija razara zemlju, Dezire Klari se suočava sa gorkom istinom: svet koji je poznavala i volela zauvek je nestao, a ona je spremna na sve da svoju porodicu spase giljotine.

Slučajni susret sa Napoleonom Bonapartom, ambicioznim i harizmatičnim vojnikom, pretvoriće se u priliku kojoj se nadala. Iako su se verili u tajnosti, Napoleon ubrzo odlazi u Pariz, gde upoznaje šarmantnu Žozefinu i shvata da brak sa provincijalkom ne bi pomogao njegovoj karijeri.

Od raskošnih poseda Francuske rivijere do bučnih ulica Pariza i Stokholma, Dezire se nalazi u središtu uspona i pada jednog carstva, dok upravlja sazvežđem političkih moćnika i opasnih, nepouzdanih saveza. Izrastajući iz upečatljive devojke u hrabru ženu, ona otkriva da može da preživi samo ako se oslanja na svoje instinkte i svoje srce.

„Autorka koja zna kako da upečatljivim detaljima opiše sve vrline i mane plemstva.“ – Kirkus Reviews

Alison Pataki je radila kao novinar i producent, pisala je za Njujork tajms, ABC njuz, Hafington post, Ju-Es-Ej tudej, Foks njuz i druge medijske kuće. Diplomirala je na Univerzitetu Jejl na smeru engleski jezik i književnost. Članica je Društva istorijskog romana.

Knjiga za ljubitelje raskošnih i uzbudljivih priča o stvarnim istorijskim ličnostima Kraljica iz senke dostupna je po sniženoj ceni na sajtu vulkani.rs.