Pretraži sajt

Kapitalna izdanja Vulkan izdavaštva na specijalnoj prazničnoj akciji

8.
12.
2023.

Od 8. do 29. decembra na sajtu vulkani.rs

Kapitalna izdanja Vulkan izdavaštva posvećena srpskoj političkoj, društvenoj ili crkvenoj istoriji, do 29. decembra biće na specijalnoj prazničnoj onlajn-akciji. Ukoliko se odlučite da obnovite porodičnu biblioteku ili nekome darujete poklon koji se čuva generacijama, posetite sajt vulkani.rs i potražite ova bogato opremljena izdanja po neodoljivim cenama. Kupovinom dve knjige iz ponude ostvarujete fantastične popuste na odabrana izdanja, a usluga dostave na teritoriji Srbije za svaku porudžbinu je besplatna.

Sva izdanja obuhvaćena Vulkanovom onlajn-akcijom potražite putem linka.

U raskošnom izdanju knjige Srpske slave i praznici sabrano je sve što treba da znate o svom duhovnom nasleđu. Njen sadržaj vam omogućava da na pravi način očuvate svoju porodičnu tradiciju, dok će detaljni i nadahnuti opisi koji prate živopisne fotografije i ilustracije u knjizi Srpske crkve i manastiri čitaocu u potpunosti dočarati lepotu naših svetinja.

Među kapitalnim izdanjima Vulkan izdavaštva dostupnim po specijalnim prazničnim cenama nalaze se i Istorija čovečanstva: Grčka, Istorija čovečanstva: Rim, 501 destinacija koju morate posetiti, 501 grad koji morate posetiti, kao i bezvremena Sveobuhvatna enciklopedija mitologije i uzbudljiva pripovest o istoriji civilizacije Velike zagonetke čovečanstva.

 

 

NAPOMENE:

* Akcija traje od 8. do 29. decembra na sajtu vulkani.rs.

** Dostava akcijskih naslova na teritoriji Srbije je besplatna.