Pretraži sajt

Specijalna praznična akcija u Vulkančiću

8.
12.
2023.

Od 8. do 29. decembra na sa sajtu vulkancic.rs

Decembar u Vulkančiću donosi mnogo iznenađenja za naše najvernije čitaoce. Za male mudrice, ljubopitljive radoznalce i neustrašive avanturiste pripremili smo još jednu fantastičnu prazničnu akciju kojom su obuhvaćeni najčitaniji Vulkančić naslovi. Na sajtu vulkancic.rs do 29. decembra potražite knjige koje će razbuktati maštu svakog deteta i iskoristite neodoljive popuste za kupovinu dve knjige sa spiska odabranih naslova. U mesecu darivanja, dostava knjiga za sve mališane na teritoriji Srbije je besplatna.

Sva Vulkančić izdanja obuhvaćena ovom onlajn-akcijom možete potražiti putem linka.

Jedna od omiljenih knjiga za decu svih uzrasta je Čarobna šuma bajki Tonija Vulfa, koja već godinama zabavlja mališane širom sveta. Uplovite i vi u raznovrsne priče iz jedne šume, pune čarolija, koje prate neobična, divna i simpatična mala bića: životinjice, patuljci, vile, vilenjaci, zmajevi i poneki džin.

Ispunjen nezaboravnim likovima i čarolijom, najmaštovitiji roman za decu škotskog pisca Džejmsa Metjua Barija Petar Pan upoznaće vas sa dečkom koji ne želi da odraste. Otisnite se na nezaboravno putovanje u magičnu Nedođiju, zemlju mnogih čuda i lepote, ali i brojnih opasnosti koje će junaci morati da savladaju kako bi se vratili kući.

Fascinirani ste zmajevima? Spremni ste da postanete deo čudesnog, tajanstvenog i uzbudljivog zmajosveta? Fantastična knjiga o zmajevima: Vodič za male pustolove, svojevrsna enciklopedija i vodič za buduće jahače i krotitelje zmajeva, nudi pregršt zanimljivih informacija o ovim veličanstvenim bićima, mestima gde žive, njihovim navikama, hrani koju vole i načinima odgajanja.

Mališani će vrlo jednostavno, samo jednim pritiskom na odgovarajuću sličicu, saznati kako se oglašavaju stanovnici farme. Osim neverovatnih zvukova, zanimljivih i jednostavnih činjenica o životu na farmi, zabavu će upotpuniti tople ilustracije predivnih boja, i sve to u jednoj knjizi – Zabava na farmi. Ova divna zvučna knjiga je edukativnog karaktera i odličan je izbor za sve mališane koji žele da se upoznaju sa životom na farmi.

Uz nove edukativne knjige za najmlađe Svemir i Ljudsko telo iz Vulkančićeve edicije Pametni prozorčići mališani će upoznati i lakše razumeti svet oko sebe. Knjige su bogate jednostavnim i toplim ilustracijama koje će, uz mnoštvo zanimljivih činjenica skrivenih iza više od 50 prozorčića, usvajanje novih znanja pretvoriti u pravu zabavu.

Neodoljiv komplet Sastavi jednoroga sadrži knjigu od 32 strane i 21 deo makete, kao i uputstvo za sklapanje jednoroga. Mališani mogu sastaviti i maketu jednoroga, bez seckanja i lepljenja. Knjiga ispunjena magičnim ilustracijama i divnim pričama namenjena je svim ljubiteljima jednoroga.

Obrazovni roman Dejvid Koperfild je jedno od najpoznatijih literarnih ostvarenja Čarlsa Dikensa. U britke rečenice pisac je utkao i sliku celokupnog engleskog društva viktorijanskog doba. Kako se pojedinac snalazi u takvom društvu i da li je odnos društva i pojedinca drugačiji u svakom novom vremenu? Zasigurno, ovo je klasik u kom će čitalački užitak pronaći sve generacije – od najmlađih čitalaca, koji se mogu poistovetiti sa junakom, do onih starijih, koji se rado sećaju svog detinjstva.

Posetite sajt vulkancic.rs i iskoristite ovu neodoljivu prazničnu ponudu!

 

 

NAPOMENE:

* Akcija traje od 8. do 29. decembra na sajtu vulkancic.rs.

** Dostava akcijskih naslova na teritoriji Srbije je besplatna.