Pretraži sajt

Psihološki triler „Gorka dunja“ Liz Veb – knjiga nedelje Vulkan izdavaštva

27.
11.
2023.

Nezaboravan roman o porodičnim tajnama

Vulkan izdavaštvo je za knjigu nedelje odabralo psihološki triler Liz Veb Gorka dunja, koji će do nedelje, 3. decembra, biti na dodatnom popustu od 30%, uz besplatnu dostavu na teritoriji Srbije.

Nezaboravna protagonistkinja Hana je i sama prilično komplikovana. Pokušavajući da pobegne od senke nasleđa i postupaka svojih roditelja, odlučuje da najzad otkrije šta se zaista dogodilo. Tada linije između majke i kćerke iznenada postaju zamagljene, a Hana rizikuje da izgubi sve u opasnoj igri koju je zaigrala.

Hana ima oca koji pati od demencije, brata TV zvezdu sa kojim više nije u kontaktu, i majku čija je nerazjašnjena smrt otvorila skrivene pukotine na površini naizgled običnog porodičnog života. Sada je odrasla žena, u istim godinama kao i njena majka kada je ubijena, i likom neobično podseća na nju.

Sadašnji događaji rasplamsavaju Haninu radoznalost. Zašto se njen otac izvinjava kada ponovo proživljava to užasno vreme? Zašto je njen brat nestao iz njihovih života? Zašto se komšije, koje su im nekada bile druga porodica, ponašaju tako čudno? I najvažnije, šta se dogodilo njenoj majci pre toliko godina?

Tajms je ovaj roman uvrstio među najbolje krimiće 2022. godine.

„Gotska heroina našeg vremena nadmašuje ovaj mračni, intrigantni i povremeno duhoviti triler. Potpuno zadivljujuće.“ – Dejli mejl

„Uzbudljiv debitantski roman koji će vas ostaviti bez daha.“ – Sandej tajms

Gorku dunju, roman pun psihološke neizvesnosti, potražite već danas na sajtu vulkani.rs.