Pretraži sajt

Dan Stivena Kinga na sajtu Vulkan izdavaštva – popust 30% + 10% na sve knjige

23.
11.
2023.

Četvrtak, 23. novembar, na vulkani.rs

Ljubitelji horora i napetih trilera, osvežite svoju kolekciju knjiga remek-delima Stivena Kinga. Samo danas, 23. novembra, na sajtu vulkani.rs svi romani majstora priča koje lede krv u žilama dostupni su po fantastičnim cenama, sniženim čak 30%. Ukoliko se odlučite za tri i više akcijskih naslova, ostvarujete još 10% količinskog popusta. Dostava knjiga na teritoriji Srbije je besplatna.

Briljantni King je svojim romanom Bili Samers dokazao da je virtuoz i u pisanju krimi-priča. Ovo je knjiga u knjizi, sveobuhvatna misterija, delom politički komentar, narativ koji istražuje tanku liniju između loših ljudi i stvarnih čudovišta.

Kingov naučnofantastični horor-triler Institut, ocenjen u javnosti kao „zapanjujući roman o izdaji detinjstva i povratku nade“, napeto je i eksplozivno štivo o borbi dobra i zla u svetu u kojem ne pobeđuju uvek dobri momci.

Kristina, roman koji je legendarni Džon Karpenter adaptirao u film 1983, nije klasična ljubavna priča. Na stranicama prepunim akcije, King nas podseća koliko brzo nas strast može odvesti na put samouništenja, jer ovo nije samo priča o ukletom automobilu.

Roman To je najambiciozniji Kingov poduhvat, priča o strahu, hrabrosti i dečjem prijateljstvu – knjiga koju nikada nećete zaboraviti.

Upoznajte Čarli Makgi – i saznajte šta se desi kada nevinost i lepota rasplamsaju zlo i užas! Potpaljivačica je pravi izbor za sve one koji vole Kinga s početka karijere.

Zbirka priča Ako krvari podsetiće nas zašto je King i u petoj deceniji pisanja žanr za sebe.

Zakoračite u univerzum Stivena Kinga na sajtu vulkani.rs!

 

NAPOMENE:

* Samo 23. novembra na sajtu vulkani.rs sve knjige Stivena Kinga su na akciji 30% + 10% količinskog popusta.

** Dostava akcijskih naslova na teritoriji Srbije je besplatna.