Pretraži sajt

Odabrani naslovi iz oblasti popularne psihologije na akciji: Kupiš 2, čitaš 3 Vulkan knjige

27.
11.
2023.

Od 27. novembra do 7. decembra na vulkani.rs

Odabrani naslovi Vulkan izdavaštva uz koje ćete pronaći dodatnu motivaciju i steći dobre navike biće na specijalnoj onlajn-akciji do 7. decembra. Izaberite tri knjige iz oblasti popularne psihologije putem sajta vulkani.rs i najjeftiniju platite samo jedan dinar. Dostava knjiga koje poručite sa spiska akcijskih naslova na teritoriji Srbije je besplatna.

Izdvojili smo nekoliko bestselera iz akcijske ponude, a kompletan spisak naslova potražite putem linka.

Nesanica, anksioznost i depresija samo su neke od posledica našeg preopterećenog mozga. Ali to ne znači da smo bespomoćni i da za to nema rešenja. Sa knjigom Izlogujte svoj mozak švedskog psihijatara i pisca Andeša Hansena proniknite u tajne uma i saznajte kako vas preuzimanje kontrole nad vremenom provedenim ispred ekrana može učiniti srećnijim, zdravijim i produktivnijim.

Svako ima sopstvenu predstavu o romantici, a čitajući knjigu Melem za romantičnu dušu, otkrićete je tamo gde je pre niste videli. Saznaćete da se ljubav ne izražava uvek putem reči, već delima brige i uvažavanja, koja hrane samu suštinu srca. Podsetićete se uspomena na ljubav iz vaše prošlosti, koje ste možda naizgled zaboravili, ali koje će zauvek biti deo vas. Ako volite da čitate o romansi, strasti i magiji, knjiga Džeka Kenfilda je pravi izbor za vas.

Uz knjigu Kiti Flanagan nećete imati nikakvih izgovora za loše ponašanje. Kad god niste sigurni kako da se ponašate u određenoj situaciji, i kad god želite da znate šta da ne radite u određenim situacijama, samo se latite 488 pravila za život. Budući da donose protivotrov za svaku dosadnu sitnicu, ova pravila nisu napisana da bi se kršila. Autorka vam garantuje da ćete zahvaljujući njima biti bolje informisani, da ćete se bolje osećati i bolje izgledati; zapravo, bićete sveukupno bolji čovek.

Revolucionarna ali potpuno ubedljiva, Bolja polovina: U prilog genetičkoj superiornosti žena nateraće vas da iznova sagledate opstanak naše vrste. Doktor i naučnik Šaron Moalem prepliće istraživanja i studije slučaja, oslanjajući se i na iskustva iz života svojih pacijenata. Osim što obrazlaže genetičku superiornost žena, autor poziva i na preispitivanje androcentrizma u medicinskim studijama – pa čak i na to kako se lekovi prepisuju.

Iskoristite ovu sjajnu ponudu na sajtu vulkani.rs i poručite naslove iz popularne psihologije po sjajnim cenama.

 

NAPOMENE:

* Akcija traje 27. novembra do 7. decembra samo na sajtu vulkani.rs.

** Kupovinom tri knjige sa spiska naslova obuhvaćenih akcijom, najjeftiniju dobijate za jedan dinar.

*** Dostava akcijskih naslova na teritoriji Srbije je besplatna.