Pretraži sajt

Dan Nore Roberts na sajtu Vulkan izdavaštva – popust 30% + 10% na sve romane

22.
11.
2023.

Sreda, 22. novembar, na vulkani.rs

Slavna spisateljica Nora Roberts uspela je da napiše čak 222 bestselera, što je svrstava u red najcenjenijih i najprodavanijih autorki modernog doba, ali i omiljenog američkog romanopisca.

Briljantne romane i eksplozivne priče u kojima kraljica žanra ljubavnog trilera prepliće iskrene emocije i opasne intrige samo danas možete nabaviti putem sajta vulkani.rs po specijalnim akcijskim cenama sniženim čak 30%. Ukoliko odaberete tri ili više knjiga omiljene autorke, ostvarujete i količinski popust od još 10%. Dostava akcijskih naslova na teritoriji Srbije je besplatna.

Na sajtu Vulkan izdavaštva pronaći ćete brojne bestselere Nore Roberts, među kojima su i Ispod površine, savršen balans napetosti i vrele romanse, uzbudljiva priča o hrabrosti i ljubavi koja pobeđuje sve Obala sećanja, snažna priča o ljubavi, pohlepi i osveti – Tri sudbine, napeta i uzbudljiva priča zasnovana na keltskom predanju – Rajli.  Istražujući divljinu netaknute prirode i misterije ljubavi, zločina i ludila, Nora će vas uvući u strastveni svet svog romana Pali anđeo. Noćna igra je uzbudljiva priča o čoveku koji pokušava da započne novi život nakon smrti svoje majke, ali neumitno se vraća u svet zločina. U ovoj misteriji ne manjka ni opasnosti ni ljubavi zbog koje vredi rizikovati sve.

Impresivne romane koji će vas zarobiti u majstorski osmišljenim zapletima potražite na specijalnoj akcijskoj ponudi samo na sajtu vulkani.rs.

 

NAPOMENE:

* Samo 22. novembra na sajtu vulkani.rs svi romani Nore Roberts su na akciji 30% + 10% za tri i više knjiga.

** Dostava akcijskih naslova na teritoriji Srbije je besplatna.