Pretraži sajt
%
×
30% POPUSTA NA ODABRANE KLASIKE
dana sati minuta sekundi

Dan Gijoma Musoa na sajtu Vulkan izdavaštva – popust 30% + 10% na sve romane

21.
11.
2023.

Utorak, 21. novembar, na vulkani.rs

Pero najčitanijeg francuskog pisca ispisalo je brojne briljantane trilere, misteriozne i zadivljujuće, u kojima je svako otkriće poput poteza četkice na impresionističkom platnu. Gijom Muso, koji je romanom Zato što te volim osvojio svetsku književnu scenu, i dalje oduševljava publiku svojim jednostavnim, ubedljivim stilom. Vulkan izdavaštvo svim ljubiteljima Musoovih romana posvećuje današnju neodoljivu onlajn-akciju.

Samo danas, 21. novembra, svi romani Gijoma Musoa dostupni su po cenama sniženim čak 30%. Ukoliko iz ponude odaberete tri ili više knjiga francuskog majstora napetosti, ostvarujete i količinski popust od još 10%. Dostava akcijskih naslova na teritoriji Srbije je besplatna.

Sa krovova Pariza do sunčanog San Franciska putuje prva ljubav koja večno traje, a sa njom i zanosna priča puna neizvesnosti i čarolije. Roman Kako bih bez tebe ponovo nas podseća šta je uzbudljiva i neizvesna avantura, koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Eksplozivan spoj uzbuđenja i mašte potražite u romanu Zato što te volim, čarobnoj ljubavnoj priči koja će vas uvući u misteriju i držati u neizvesnosti do poslednje stranice. Ovo je dirljiva ljudska drama čiji završetak nećete tako lako zaboraviti.

U romanu Tajni život pisaca Muso je podigao veo nad svojim bolovima, razdvojio čoveka od umetnika, otkrivajući ljudsko biće kome je dobro poznata anksioznost, isto kao i radost. Uronite u fascinantnu književnu slagalicu koja dobija neverovatan obrt u trenutku kada pisac sklopi i njen poslednji delić.

Planetarno poznate romane francuskog majstora u stvaranju misterije, očaravajuće priče prepune magije, napetosti i ljubavi potražite na sajtu vulkani.rs i iskoristite fantastičnu akcijsku ponudu.

 

NAPOMENE:

* Samo 21. novembra na sajtu vulkani.rs svi romani Gijoma Musoa su na akciji 30% + 10% za tri i više knjiga.

** Dostava akcijskih naslova na teritoriji Srbije je besplatna.