Pretraži sajt
%
×
AKCIJA 1 KNJIGA - 20%, 2 KNJIGE - 30%, 3 KNJIGE - 30%
dana sati minuta sekundi

„Izlogujte svoj mozak“ Andeša Hansena – knjiga nedelje Vulkan izdavaštva

20.
5.
2024.

Usporimo pre nego što bude prekasno

Vulkan izdavaštvo je za knjigu nedelje odabralo delo švedskog psihijatra i pisca Andeša Hansena Izlogujte svoj mozak, koje će do nedelje, 26. maja, biti na dodatnom popustu od 30%, uz besplatnu dostavu na teritoriji Srbije.

Ova knjiga govori o posledicama koje na nas ostavlja stres sa kojim se svakodnevno suočavamo, pokazujući nam na koji način možemo da pružimo malo više pažnje najnaprednijoj strukturi koja nam je u svemiru poznata, sedištu svih naših doživljaja – našem mozgu. Kada razumete šta je stres zapravo i na koji način može da se ispolji, to vam pruža mogućnost da malo usporite pre nego što bude prekasno.

Autor Andeš Hansen rođen je 1974. godine u Stokholmu. Stručnu praksu stekao je na Institutu Karolinska, dok je titulu MBA stekao na Stokholmskoj školi ekonomije. Pisao je članke o medicinskim istraživanjima i biotehnologiji i objavljivao ih, između ostalog, u Britanskom medicinskom žurnalu. U maju 2018. godine prisustvovao je godišnjem kongresu američke psihijatrijske organizacije American Psychiatric Associations (APA), te u svojoj knjizi prenosi i saznanja o najnovijim istraživanjima svetskih stručnjaka za mozak.

„Niko tako dobro kao omiljeni švedski psihijatar ne može da objasni kako nas to mozak tera da satima sedimo zalepljeni za ekran svakoga dana.“ – Švedski časopis Svenska Dagbladet

Knjigu za ljubitelje nauke i medicine Izlogujte svoj mozak potražite već danas na sajtu vulkani.rs.