Pretraži sajt

Vulkančić knjige na specijalnoj sajamskoj onlajn-akciji

26.
10.
2023.

Samo danas, 26. oktobra, na sajtu vulkancic.rs

Školski dan na 66. Beogradskom sajmu knjiga obeležiće i velika Vulkančić akcija! Današnja kupovina putem sajta vulkancic.rs donosi vam 25% popusta na omiljena dečja izdanja i još 10% specijalnog sajamskog popusta. Ukoliko se odlučite za tri ili više knjiga, ostvarujete i količinski popust od još 10%!

Za svoje najmlađe i najvernije čitaoce obezbedili smo i besplatnu dostavu na teritoriji Srbije, bez obzira na broj kupljenih knjiga.

Izdanja koja su obuhvaćena specijalnom sajamskom akcijom potražite sa vašim mališanima putem linka, a Vulkančić vam preporučuje nekoliko sjajnih najnovijih naslova.

Kako je nastao Rim? Zašto se Kleopatra umotala u tepih? Šta je čula robinja Mirina? Stari Rimljani su ogorčeni na današnje priče o godinama njihove slave. U novoj knjizi Franka Švigera Ja, Cezar, i društvo s Kapitola Romul, Cezar, Kleopatra i ostali uživo pričaju svoje verzije događaja iz starog Rima.

Podkin Jednouhi je legenda: neustrašivi zec-ratnik čija je slava o lukavosti i hrabrosti putovala kroz vekove. Ali kako je on postao tako moćan borac? Odgovor vas može iznenaditi... Roman Pet kraljevstava: Legenda o Podkinu Jednouhom prožet je pričama o hrabrosti i junaštvu, ali i idejom da u svakom od nas čuči mali ratnik, poput epskih junaka.

Spremite se za uzbudljivu morsku pustolovinu! U knjizi Akademija sirena: Ajla i Mehurić upoznaćete čitav jedan magični svet. More oko akademije je opasno, a Ajla i Mehurić naći će se usred njega. Zaronite u magiju i uživajte u neverovatnim avanturama.Od čarobnih sirena do veselih delfina, stvorićete čitav jedan magični svet – blistav i jedinstven!

U svetu vila i nestašnih veštica nema mesta dosadi. Kada Mirabel i njen brat Vilbur odu na nekoliko dana kod bake vile i deke, Mirabel će dati sve od sebe da se ponaša najbolje što može. Ali malo veštičje magije prerašće u malo više magije, sve dok ne nastane potpuni haos. Uživajte u novoj priči Harijet Mankaster Mirabel i magični haos.

Od autora svetskog bestselera Dogmen Dejva Pilkija stigao nam je novi serijal – Ketkid: Klub stripoljubaca, duhoviti grafički roman koji će nasmejati čitaoce svih uzrasta i motivisati ih da oslobode sopstvenu kreativnost i maštu. Da li ste ikada pokušali da se izrazite kroz strip? Pridružite se Klubu stripoljubaca i istražite svoje talente!

Voljeni Stilton je odlučio da malo predahne u fantastičnoj kući na moru sa bazenom, ali kada je napravio rezervaciju, nije imao predstavu šta ga tamo čeka. U suprotnom, odmah bi promenio planove i otišao na pusto ostrvo u Mišjem okeanu. U novoj nezaboravnoj avanturi saznajte ko su Džeronimovi Slučajni prijatelji – i smejte se na sav glas!

Na sajtu vulkancic.rs pronaći ćete i pregršt edukativnih i zvučnih knjiga, šarene slikovnice, knjige sa aktivnostima za sve uzraste, omiljene dečje bajke, bojanke, romane, spomenare, biografije, kvizove...

 

NAPOMENE:

* Dečje knjige su na specijalnom sajamskom popustu 25% + 10% + 10% za tri ili više kupljenih knjiga.

** Specijalna ponuda važi za naslove koji nisu obuhvaćeni drugim akcijama.

*** Dostava knjiga na teritoriji Srbije je besplatna.