Pretraži sajt
%
×
100 NASLOVA NA 50% POPUSTA
dana sati minuta sekundi

Vulkanov sajam knjiga je počeo

14.
10.
2023.

Dani fantastičnih popusta na vaša omiljena izdanja

Vulkanov sajam knjiga, jedna od najiščekivanijih manifestacija koja okuplja ljubitelje pisane reči, održaće se od 14. do 22. oktobra u 32 knjižare Vulkan širom zemlje, kao i na sajtovima Vulkan izdavaštva i knjižara Vulkan – vulkani.rs i knjizare-vulkan.rs.

Vulkan izdavaštvo će tokom manifestacije čitaocima predstaviti značajan broj novih književnih ostvarenja, kao i knjige za decu po promotivnim sajamskim cenama.

Iz sjajne ponude izdvojili smo TOP 30 najčitanijih naslova, kao i novitete iz oblasti beletristike i dečje književnosti, koji će biti sniženi 30%, a za verne čitaoce nisu izostali popusti od 40%, 50% i 60% na brojna odabrana izdanja. Pojedini naslovi u okviru specijalne sajamske akcije biće na popustu od čak 70%!

Prilikom kupovine tri ili više knjiga obračunava se količinski popust od još 10%, a isporuka knjiga poručenih putem sajta vulkani.rs na teritoriji Srbije je besplatna.

Takođe, po veoma pristupačnim cenama dostupan je i Vulkanov gift program.

O iznenađenjima koja pripremamo tokom Vulkanovog sajma knjiga redovno ćemo vas obaveštavati putem društvenih mreža do nedelje, 22. oktobra.

 

Napomene:

* Sajamske akcije na sajtu vulkani.rs podložne su promeni, tj. dopuni spiska.

** Količinski popust od 10% važi za sve naslove.

*** Dodatni sajamski popust od 10% ne važi za naslove koji su obuhvaćeni drugom akcijom.