Pretraži sajt

Neodoljive Vulkančić slikovnice na specijalnoj vikend akciji

8.
9.
2023.

Od 8. do 10. septembra 30% popusta na odabrane naslove

Igrajte se sa svojom decom dok zajedno čitate, i to tako što ćete udružiti snage! Obradujte vaše mališane originalnim knjigama, koje će im pružiti dobru zabavu i pritom ih upoznati sa novim veselim drugarima. Neodoljive Vulkančić slikovnice potražite na sajtu vulkancic.rs i do nedelje, 10. septembra, iskoristite specijalni popust od 30% na odabrane naslove.

Divno ilustrovana Razigrana slikovnica: Vozila sjajan je uvod u svet prevoznih sredstava. Mališani će saznati šta su to dvotočkaši, koja su vozila spremna da pruže pomoć, koja se koriste u poljoprivredi, a koja prevoze putnike. Ova edukativna knjižica sa iznenađenjem na svakoj strani će ih ohrabriti da istražuju i nauče da broje do 10.

Knjiga sa prelepim i toplim ilustracijama Stvarno (ne) volim zimu oduševiće i vašeg mališana. U ovoj dirljivoj i poučnoj priči o dobroti i velikodušnosti pisanoj jednostavnim jezikom i pitkim stilom najmlađi će saznati da li će dvoje najboljih prijatelja naučiti da pomire svoje različite strane.

Otvorite vrata Tomine prodavnice igračaka i otkrijte šta se sve u njoj nalazi. Ova knjiga u obliku kućice zainteresovaće sve mališane, a divne ilustracije doprineće uživanju u svakoj stranici. Savršena za malene ruke i radoznale umove, ova sjajna slikovnica idealna je za učenje prvih reči.

Knjižicu Stranicu okrenite i za kucom krenite, koja sadrži pregršt ilustracija i rimovani tekst, mališani će obožavati. U ovoj interaktivnoj slikovnici ilustracije se menjaju i pre nego što malene ruke okrenu novu stranicu, jer sadrže klizače koji menjaju slike dok se knjiga lista.

Sve tajne o odrastanju pronaći ćete u zbirci pesama našeg stihotvorca Andreje Paunovića Šmekeri i šmizle. Upustite se u avanturu poigravanja rečima koje otvaraju male i velike teme. Knjiga sadrži osamnaest raskošno ilustrovanih pesama, koje odišu dečjom vedrinom, toplim opisima i duhovitim dosetkama. Uz mnoge pesme pronaći ćete QR kod, koji vodi do animiranog videa.

Zabavne interaktivne knjige koje upoznaju decu s novim pojmovima i podstiču maštu potražite na sajtu vulkancic.rs, i to po cenama sniženim 30%.