Pretraži sajt

Vulkanovi BookTok hitovi na specijalnoj vikend akciji

8.
9.
2023.

Od 8. do 10. septembra 30% popusta na odabrane naslove

Svetski izdavački fenomeni ispraćeni milionskim pregledima na TikTok-u sada su na specijalnoj vikend akciji. Od sočnih romansi do nezaboravnih priča o izdaji, poverenju i istrajnosti, odabrana BookTok izdanja će do 10. septembra biti na popustu od 30% samo na sajtu vulkani.rs.

Izdvajamo nekoliko naslova sa liste najprodavanijih.

Od autorke bestselera Njujork tajmsa Dženive Rouz stigao nam je omamljujući triler Ljubav umire tiho, u čijem središtu su Adam, pisac bez mnogo uspeha u karijeri, i njegova supruga Sara Morgan, uspešan i moćan advokat u Vašingtonu, koja nakon smrti muževljeve ljubavnice postaje njegova jedina nada. Kada telo Keli Samers bude pronađeno u Adamovoj i Sarinoj vikendici, Sara će morati da se suoči sa najtežim slučajem u karijeri – postaje branilac svog nevernog supruga.

TikTok senzacija Dobili ste Sema je bolna priča o potiskivanju osećanja prema onima koje smo voleli – i zauvek izgubili, roman prepun emocija, priča o ljubavi, ali i o neočekivanoj mogućnosti da zadržite prošlost koju ne želite da izgubite. Dok iz okeana pohranjenih uspomena izranjaju bolna sećanja na tragično izgubljenu ljubav, debitantsko ostvarenje Dastina Taoa će vas suočiti sa vašom patnjom, ali i pružiti utehu za vašu dušu.

Li Bardugo, jedna od najprodavanijih autorki s liste Njujork tajmsa, ispisala je novu neobičnu, originalnu i iznad svega zadivljujuću misteriju. Deveta kuća odvodi nas na koledž Jejl, poznat po istaknutim bivšim studentima, plodno tle za veštu izgradnju autorkinog sveta. Na Jejlu, duhovi su svuda – posebno oko tajnih društava u kojima bogati i moćni izvode mračne okultne rituale da bi postali još bogatiji i moćniji. Glavna junakinja Aleks ima više razloga od većine da se oseća kao varalica, ali svako ko je proveo vreme u tajnom društvu će prepoznati njenu sumnju u sebe.

Roman Tvoj greh Mersedes Ron, drugi deo romantične sage o lošem momku dobrog srca i dobroj devojci sa mnogo hrabrosti, donosi još više romanse, izdaja, razočaranja, misterija. Do sada je Noina i Nikova strast bila moćnija od ponosa, ali razlike među njima neprestano ih dovode u iskušenja, poput tempirane bombe koja preti da ih raznese. U ljubavi nije sve uvek med i mleko, a Nik i Noa moraju da nauče kako da se zajedno suoče sa preprekama i ne dozvole da ih iko razdvoji.

Magnetski privlačan roman Rumana Alama Ostavi svet za sobom je priča o dve porodice koje se ne poznaju, a primorane su da zajedno provedu dugačak vikend koji je krenuo loše. Amanda i Klej su izabrali udaljeni kutak Long Ajlanda radujući se odmoru: spokojnoj pauzi od života u Njujorku, kvalitetno provedenom vremenu sa sinom i kćerkom tinejdžerima, i nagoveštaju lepog života u luksuznom domu koji su iznajmili za vikend. Ali neko kasno noću kuca na njihova vrata i razbija čaroliju. Daleko od civilizacije, dok izgleda kao da se priroda buni, tajanstveno zlo ih proganja i podriva međusobno poverenje.

Brojne naslove u izdanju Vulkan izdavaštva koje je BookTok lansirao na listu globalnih bestselera potražite putem linka.