Pretraži sajt
%
×
30% POPUSTA NA ODABRANE KLASIKE
dana sati minuta sekundi

„S druge strane života“ dr Brusa Grejsona – knjiga nedelje Vulkan izdavaštva

4.
9.
2023.

Šta iskustva bliske smrti otkrivaju o životu i onome što dolazi posle?

Vulkan izdavaštvo je za knjigu nedelje odabralo naslov iz oblasti popularne psihologije S druge strane života dr Brusa Grejsona, koji će do nedelje, 10. septembra biti na dodatnom popustu od 30%, uz besplatnu dostavu na teritoriji Srbije.

Slučajevi iskustava bliske smrti poznati su od davnina, međutim, medicinski svet ih je često posmatrao sa zazorom. Ali nakon što su pacijenti dr Brusa Grejsona počeli da opisuju ovakve događaje, on je počeo da istražuje. Decenije istraživanja uverile su ga u to da su iskustva bliske smrti u velikoj meri stvarna, da ostavljaju izuzetno dubok trag i da su, zapravo, važan izvor duhovnog razvoja – bez obzira na njihov izvor.

Grejson je za nekoliko decenija prikupio svedočanstva više od hiljadu ljudi s iskustvom bliske smrti, koji su bili voljni da popunjavaju njegove upitnike – među njima je bilo i onih koji su to radili više od četrdeset godina.

Iako je kroz suočavanje sa brojnim iskustvima bliske smrti autor naučio mnogo o njoj i onome što možda posle nje dolazi, ovo nije knjiga isključivo o smrti. Ovo je, takođe, knjiga o životu, o važnosti saosećajnosti i naše međusobne povezanosti, o onome što nas u životu ispunjava i što našem životu daje smisao.

„Prosvetljujuće i strasno putovanje kroz mutne vode.“ – Kirkus Reviews

S druge strane života, za sve one koji su zainteresovani za najnovija naučna istraživanja, potražite već danas na sajtu vulkani.rs.