Pretraži sajt
%
×
30% POPUSTA NA ODABRANE KLASIKE
dana sati minuta sekundi

„Idi kuda te srce vodi“ Suzane Tamaro – knjiga nedelje Vulkan izdavaštva

21.
8.
2023.

Knjigu nedelje Vulkan izdavaštva Idi kuda te srce vodi autorke Suzane Tamaro potražite putem sajta vulkani.rs do nedelje, 27. avgusta, i iskoristite dodatni popust od 30%, kao i uslugu besplatne dostave na teritoriji Srbije.

Idi kuda te srce vodi je ljubavno pismo i istovremeno strasna ispovest jednog otvorenog srca koje u činu pisanja konačno pronalazi smisao sopstvenog postojanja. Dirljive stranice ogoljavaju jedan život pun radosti, ali i tuge i žaljenja. Kroz refleksije naratorke koja se bliži kraju svojih dana otkrivamo čemu ju je život naučio: bez obzira na cenu, moramo pogledati u sebe i skupiti hrabrost da sledimo svoje srce.

U kasnu jesen 1992, u jednom mestašcetu nedaleko od Trsta, Olga oseća da je stigla na kraj životnog puta. Sama i usamljena, želi da otvori srce i dušu i ispriča svoju bolnu priču, i to osobi koju najviše voli – svojoj unuci. Svesna da je verovatno više nikada neće videti, piše joj pisma, iskreno i sa mnogo emocija, čeznući za dalekim, srećnim vremenima kada su bile nerazdvojne. Ostavlja joj u nasleđe istinu o svom životu, sve radosti, tuge, uspone i padove, tajne koje nikada ni sa kim nije podelila. Priča sa kojom može da se poistoveti skoro svaka baka, majka, ćerka, unuka – knjiga zbog koje ćete gledati na život drugačijim očima.

Ovo je priča sa kojom može da se poistoveti skoro svaka baka, majka, ćerka, unuka – knjiga zbog koje ćete gledati na život drugačijim očima.

„Knjiga koja će vam već od prvih redova postati omiljena.“ – Njujork tajms

Neprikosnoveni bestseler Suzane Tamaro Idi kuda te srce vodi potražite na sajtu vulkani.rs već danas.