Pretraži sajt
%
×
30% POPUSTA NA ODABRANE KLASIKE
dana sati minuta sekundi

Specijalna vikend akcija: Provedite leto uz Vulkančićeve dečje romane

18.
8.
2023.

Od 18. do 20. avgusta 30% popusta na odabrane naslove

Vulkančićeva vikend akcija donosi neodoljivih 30% popusta na odabrane romane najpoznatijih i najvoljenijih autora za decu. Do nedelje, 20. avgusta, samo na sajtu vulkancic.rs pronaći ćete pregršt naslova omiljenih među najmlađim čitaocima, i to po specijalnim cenama. Kompletan spisak dečjih knjiga koje su obuhvaćene akcijom potražite na ovom linku.

Preporučujemo vam nekoliko izuzetnih romana – od uzbudljivih detektivskih avantura do urnebesno duhovitih priča.

Favorit mališana koji vole da uplove u neobičan svet pun mašte je uzbudljiva knjiga Džeka Megit-Filipsa Zver i Betani 2: Zver se sveti. U ovoj priči sa jedinstvenim zapletom upoznaćete Ebenizera Tvizera, petstojedanaestogodišnjaka koji gaji zver na tavanu svoje kuće i hrani je predmetima i stvorenjima raznih oblika i veličina, i ozloglašenu šaljivicu Betani.

Ako ste voleli Pet prijatelja, obožavaćete i roman Tajna sedmorka na tragu, takođe iz pera Inid Blajton. Upoznajte tajnu družinu! Piter, Džordž, Dženet, Džek, Pem, Kolin i Barbara su dobra i marljiva deca na časovima u školi, a u svom tajnom skrovištu pretvaraju se u prave male detektive. Da li vas zanima kako rešavaju misterije?

Sećate li se Čarlija Makgafina, dečaka koji ima moć da se pretvara u životinje kada je zabrinut? U otkačenoj priči Sema Koplanda Čarli se pretvara u kokošku otkrićete da li će ovaj neobični dečak naučiti da ovlada negativnim emocijama ili će sve poći naopako.

Legenda o Kevinovom izbavljenju oduševiće čitaoce uzrasta od sedam do devet godina jer će ih povesti u nezaboravnu avanturu. Na tom uzbudljivom putovanju, mališani će se družiti sa Kevinom, letećim ponijem na šećerni pogon, plemenitim dečakom Maksom i njegovom sestrom Dejzi.

Strniša Lipić, glavni lik tetralogije Tango sa usne Slobodana Stanišića, jedan je od najdopadljivijih likova naše književnosti za decu i mlade, koji će sve čitaoce zabaviti i opčiniti svojim duhovitim opaskama, dovitljivošću, zaljubljivom prirodom i sposobnošću da nađe način da prebrodi sve životne nedaće.

Poučne priče i avanture koje će i vašeg mališana nasmejati do suza potražite na sajtu vulkancic.rs, i to po specijalnim cenama.