Pretraži sajt
%
×
30% POPUSTA NA ODABRANE KLASIKE
dana sati minuta sekundi

Specijalna vikend akcija: Provedite leto uz ljubavne Vulkan knjige

18.
8.
2023.

Od 18. do 20. avgusta 30% popusta na odabrane naslove

Vulkanova vikend akcija obradovaće sve večite romantike i sanjare, jer će do nedelje, 20. avgusta, na sajtu vulkani.rs najlepši ljubavni romani biti dostupni po specijalnim cenama. Potražite knjigu za svoju dušu, priču snažnu poput poezije, nežnu i dirljivu pripovest ili istorijsku sagu koja će vas istrgnuti iz svakodnevice, i to po cenama sniženim 30%.

Spisak knjiga na akciji možete pogledati klikom na link, a mi vam preporučujemo nekoliko naslova.

Ne možete predvideti život... možete samo pokušati da izvučete najbolje iz svega što vam donese, poručuje bestseler autorka Džozi Silver u ljubavnoj priči Dvoje u jednom srcu. Ovo je roman o tuzi, laganom sagorevanju u bolu, o mogućnostima i izborima, knjiga uz koju ćete plakati i smejati se, i uz koju ćete se setiti koliko je dragoceno osećanje biti zaljubljen.

Snaga romana Šta si od života želela Megan Nolan proizilazi iz iskrenog tona, direktnog izraza i nepokolebljive posvećenosti prikazivanju onoga što znači biti zaista nesrećan. Ovo je iskren portret narcisoidne ličnosti našeg vremena, zaljubljenosti, ljubomore, usamljenosti i poroka, dominacije i poniženja. Priča o vezi koja možda nije ni postojala, jer su se srele zamišljene slike i projekcije umesto dvoje stvarnih ljudi.

Roman Kraljica iz senke Alison Pataki je veličanstvena priča o prvoj Napoleonovoj ljubavi i dinastiji koja je nadživela carstvo. Dok revolucija razara zemlju, Dezire Klari se suočava sa gorkom istinom: svet koji je poznavala i volela zauvek je nestao, a ona je spremna na sve da spase svoju porodicu giljotine. Slučajni susret sa Napoleonom Bonapartom pretvoriće se u priliku kojoj se nadala.

More uspomena Fione Valpi je nezaboravna priča o snazi uspomena i velikoj ljubavi. Kendra će biti iznenađena koliko malo zna o životu svoje bake Ele. Elino pamćenje kopni, ali ona je rešila da svojoj unuci ostavi poslednji poklon – svoja sećanja. Elin život zauvek se promenio 1937. godine, kada je provela leto na predivnom francuskom ostrvu Re i upoznala harizmatičnog Kristofa. Ali rat baca senku na sve.

Koliko dugo biste čekali onoga koga volite? Mlada novinarka lokalnog lista Alis sluša priču jedne neobične žene. Pre mnogo godina, Meri je upoznala šarmantnog i romantičnog Džima. Bila je sigurna da je pronašla svoju srodnu dušu, međutim, Džim jednog dana nestaje bez traga i glasa. Ipak, Meri i dalje veruje da ju je on iskreno voleo i da će se vratiti. Dirnuta ali i puna sumnji, Alis u tajnosti započinje sopstvenu istragu Džimovog nestanka. U uzbudljivom romanu Do kraja sveta Abi Grivs otkrićete priču prepunu nežnosti i nade.

Posetite sajt vulkani.rs i uživajte u pričama uz koje ćete proživeti vrtlog emocija!