Pretraži sajt

Specijalna vikend akcija: Provedite leto uz Vulkančićeve bajke i priče

11.
8.
2023.

Od 11. do 13. avgusta 30% popusta na odabrane naslove

Knjige pune mudrosti i neobičnih junaka predivan su poklon za sve male ljubitelje priča. Potražite ih na sajtu vulkancic.rs i iskoristite popust od 30% na odabrane priče i bajke u izdanju Vulkančića.

Svet pun priča o životinjama donosi najlepše priče iz različitih krajeva sveta. U knjigu su utkane neke od najpoznatijih narodnih priča i legendi sa svih kontinenata. Mališani sada imaju priliku da putuju oko sveta kroz 50 priča za čitanje pred spavanje. Ova bogato ilustrovana riznica objedinjuje neke od najpoznatijih narodnih priča kao što su Slavuj, Anansi i piton, Tri jarca tvrdoglavca, Ružno Pače...

Svet magičnih bića i njihovih neverovatnih avantura čeka da ih vaš mališan otkrije u knjigama U svetu magičnih bića i Veliki snovi malih sanjalica iz serijala Riznica priča. Kroz jedanaest predivnih priča upoznaće vilasaura, usamljenog džina, hrabrog jednoroga i mnoge druge. Zabaviće se družeći se sa Momčilom, malim mišem koji silno želi da poraste, i zebrom Zorom, koja želi da postane astronaut, kao i mnogim drugim junacima.

Uz Moju prvu riznicu priča o prirodi mališani će naučiti mnogo interesantnih i korisnih činjenica o prirodnim pojavama, a u tome će im pomoći simpatični junaci. Knjiga sadrži četiri kratke priče o godišnjim dobima. U društvu male kišne kapi, pospanog mede, razigranog žira i nežne pahulje, avanture iz priča postaće stvarnost, a tajne prirode lako dokučive.

Za ovu priliku smo odabrali i očaravajuće bezvremene klasike napisane perom najboljih svetskih pisaca. Uz knjige iz edicije Klasici za decu najmlađi će upoznati mnoštvo jedinstvenih junaka sa kojima će naučiti da razlikuju prave životne vrednosti. Priča koja oduzima dah, Put oko sveta za 80 dana francuskog pisca Žila Verna povešće vas u nezaboravnu avanturu preko pet kontinenata.

Knjige koje će zaokupiti maštu malih ljubitelja avanturističkih priča potražite na sajtu vulkancic.rs, i to po specijalnim cenama.