Pretraži sajt

„Mali ljudi, veliki snovi: Stiven Hoking“ – Vulkančićeva knjiga nedelje

7.
8.
2023.

Slikovnica za male genijalce

Vulkančić je za knjigu nedelje odabrao slikovnicu Marije Isabel Sančes Vegare Mali ljudi, veliki snovi: Stiven Hoking. Kupovinom knjige nedelje putem sajta vulkancic.rs do nedelje, 13. avgusta, ostvarujete dodatni popust od 30%. Uz to, dostava na teritoriji Srbije je besplatna.

Upoznajte se sa životima izvanrednih ljudi koji su svojim velikim dostignućima obeležili svetsku istoriju. Svi oni postigli su neverovatne uspehe, a počeli su kao mala deca sa velikim snovima.

Kada je Stiven Hoking bio dečak, voleo je da gleda u zvezde i stalno se pitao o svemiru. Iako nikada nije bio među najboljim učenicima u razredu, njegova radoznalost odvela ga je na najbolje univerzitete u Engleskoj: Oksford i Kembridž. Ona ga je takođe vodila ka jednom od najvećih otkrića XX veka – Hokingovoj radijaciji. Ova inspirativna priča o životu Stivena Hokinga zasnovana je na činjenicama, a na kraju knjige nalaze se i njegove fotografije.

Vulkančić u svojoj ponudi ima i druge knjige Marije Isabel Sančes Vegare: Mali ljudi, veliki snovi: Frida Kalo i Mali ljudi, veliki snovi: Marija Kiri.

Edukativnu knjigu Mali ljudi, veliki snovi: Stiven Hoking, za decu uzrasta od tri do pet godina, potražite već danas na sajtu vulkancic.rs.