Pretraži sajt

„Tajne uspeha i sreće“ Ogastina Oga Mandina – knjiga nedelje Vulkan izdavaštva

31.
7.
2023.

Od autora svetskog bestselera Najveće čudo na svetu

Predivan dnevnik, intimno svedočanstvo najdubljih misli i osećanja i doživljaja jednog od najinspirativnijih motivacionih govornika Ogastina Oga Mandina Tajne uspeha i sreće Vulkan izdavaštvo odabralo je za knjigu nedelje.

Do nedelje, 6. avgusta, ova knjiga biće na dodatnom popustu od 30%, uz besplatnu dostavu na teritoriji Srbije.

Na stranicama ove knjige Mandino je kroz intimnu ispovest pokazao da se iskreno i posvećeno držao pravila srećnog življenja.

Dok opisuje traume kroz koje je prolazio, autor sve vreme čitaocima nudi tajne sreće i uspeha, i inspiraciju za život bez obzira na okolnosti u kojima se ljudi ponekad nađu. Čitajući njegove misli, ponovo nalazimo radost u neizvesnosti koju donosi sutra i snagu da se nikada ne okrećemo žaleći za onim što je bilo juče.

Knjigu Tajne uspeha i sreće Mandino je poklonio svim prijateljima, kako je voleo da oslovljava svoje čitaoce. Preminuo je 1996. godine, ali i danas važi za jednog od najinspirativnijih i najpopularnijih motivacionih autora. Mnoge njegove knjige postale su bestseleri, a u izdanju Vulkan izdavaštva dostupni su Najveće čudo na svetu, Najveća misterija na svetu, Akabarov dar, 17 pravila ispravnog življenja.

Mandinove knjige su prodate u više od 50 miliona primeraka i prevedene na više od 25 jezika.

„Jedan od najboljih poznavalaca ljudske psihe.“ – Obzerver

Inspirativnu knjigu Tajne uspeha i sreće potražite već danas na sajtu vulkani.rs.