Pretraži sajt
%
×
100 NASLOVA NA 50% POPUSTA
dana sati minuta sekundi

Specijalna vikend akcija: Provedite leto uz Vulkančić knjige o dinosaurima

28.
7.
2023.

Od 28. do 30. jula 30% popusta na odabrane naslove

Specijalna vikend akcija na sajtu vulkancic.rs obradovaće sve male ljubitelje dinosaura, jer su njom obuhvaćeni odabrani naslovi koji će radoznale mališane uvesti u uzbudljivi svet neobičnih stvorenja koja su naseljavala našu planetu pre više miliona godina. Iskoristite popust od 30% i otkrijte fascinantne odgovore na brojna pitanja.

Koji dinosaur je bio viši od kuće? Koliki je bio zub t. reksa? Uplovite u svet ovih neustrašivih stvorenja, istovremeno učeći o njima i zabavljajući se uz pregršt različitih igara i aktivnosti koje sadrži Velika kutija puna zabave: Dinosauri. U njoj ćete pronaći mnogo zabavnih zadataka, nalepnice, slagalicu, poster, karte i 3D model dinosaura, koji može biti savršen ukras u vašoj sobi.

Stepenice znanja: Dinosauri pružiće najmlađim čitaocima mnoštvo zanimljivih informacija o ovim praistorijskim životinjama. Neobični format knjige zainteresovaće svakog mališana.

Marv i napad dinosaura donosi uzbudljivu priču o dečaku superheroju. Marvin je sa svojim školskim drugarima u poseti muzeju dinosaura. Međutim, zločesti Reks je rešio da sve pokvari i oživi fosile. Ništa mu neće stati na put da pridobije saborca za svoje podle podvige. Ukoliko želi da se izvuče iz nevolje i spase drugare, Marv mora da pripremi sve svoje supermoći.

Izbrojte 20 dinosaura pre nego što uplovite u nežni svet mašte i snova. Mališani će uživati u toploj priči sa prelepim ilustracijama i rimovanim tekstom Dvadeset dinosaura za laku noć.

U čudesni svet praistorijskih bića povešće vas jedinstvena knjiga Istražite lampom: Dinosauri i zmajevi. Čitav jedan grad neustrašivih bića čeka da ga vaš radoznalac otkrije tako što će kartonskom lampom pronalaziti zadate pojmove na svakoj sceni.

Posetite sajt vulkancic.rs jer obećavamo čarobnu avanturu koja se pamti.