Pretraži sajt
%
×
100 NASLOVA NA 50% POPUSTA
dana sati minuta sekundi

Specijalna vikend akcija: Provedite leto uz bestselere Njujork tajmsa u izdanju Vulkan izdavaštva

28.
7.
2023.

Od 28. do 30. jula 30% popusta na odabrane naslove

U okviru specijalne vikend akcije na sajtu vulkani.rs ovoga puta našli su se romani ovenčani prestižnom titulom bestselera Njujork tajmsa. Među najprodavanijim knjigama Vulkan izdavaštva, dostupnim po cenama sniženim 30% do nedelje, 30. jula, pronaći ćete žanrovski različita dela dokazanih majstora, ali i debitantska ostvarenja koja su vrtoglavom brzinom osvojila čitaoce širom sveta. Spisak knjiga obuhvaćenih akcijom možete pogledati putem linka.

Predstavljamo vam pet nagrađivanih romana kojima ovog leta nećete odoleti.

Autorka Li Bardugo ispisala je novu očaravajuću priču o moći, privilegijama i mračnoj magiji. Deveta kuća odvodi nas na koledž Jejl, gde će se njena ambiciozna misteriozna zavera verodostojno odigrati. Ispod Jejla teče duboka, mračna reka ambicija. Na Jejlu, duhovi su svuda. Aleks ima više razloga od većine da se oseća kao varalica, ali svako ko je proveo vreme u tajnom društvu će prepoznati njenu sumnju u sebe.

Roman o ljubavi i gubitku, predrasudama i bolu Pedeset imena za kišu otkriva nam šta zaista znači biti slobodan. Aše Lemi podarila nam je blistavi ep o izdržljivoj mladoj ženi i njenoj potrazi za identitetom. Dok baka i deda Noriko Kamize očajnički žele da održe svoj plemeniti pedigre u Japanu koji se menja, ona prihvata svoj usamljenički život. Međutim, kada slučajnost dovede njenog starijeg polubrata na imanje, Nori će nazreti svet u kome možda ipak postoji mesto za nju.

U romanu Emili Henri Ljudi koje srećemo na odmoru dvoje najboljih prijatelja, Popi i Aleks, doživeće trenutke istinske platonske intimnosti, naklonosti i ranjivosti, što će se postepeno pretvarati u nešto više – ili drugačije. Popi ima sve što bi mogla da poželi, ali oseća da se zaglavila u kolotečini. Da je neko pita kada je poslednji put bila zaista srećna, bez sumnje bi to bilo ono nesrećno putovanje sa Aleksom pre dve godine, kada su sve pokvarili. Zato odlučuje da otvori sve karte.

Najveća tajna je remek-delo Ronde Bern ispunjeno otkrivajućim rečima duhovnih učitelja širom sveta, kako onih aktuelnih, tako i onih iz prošlosti, koje čitaocima nudi jednosmeran put ka završetku patnje i otpočinjanju života punog radosti. Učenja prezentovana na stranicama ove knjige predočavaju prakse izlečenja koje se mogu odmah primeniti kako bi se odagnali strahovi, potom neizvesnost, anksioznost i bol.

Magnetski privlačan roman Rumana Alama Ostavi svet za sobom donosi priču o dve porodice koje se ne poznaju, a primorane su da zajedno provedu dugačak vikend koji je krenuo loše. Amanda i Klej su izabrali udaljeni kutak Long Ajlanda radujući se odmoru, ali neko kasno noću kuca na njihova vrata i razbija čaroliju. Daleko od civilizacije, dok izgleda kao da se priroda buni, tajanstveno zlo ih proganja i podriva međusobno poverenje.

Posetite i vi sajt vulkani.rs i saznajte zašto su se baš ovi naslovi izborili za mesto na listi Njujork tajmsa.