Pretraži sajt
%
×
100 NASLOVA NA 50% POPUSTA
dana sati minuta sekundi

Najčitanije Vulkan knjige na vreloj letnjoj akciji

28.
7.
2023.

Od 28. jula do 10. avgusta samo na sajtu vulkani.rs

Na vrhuncu letnje sezone i u jeku priprema za odmor, novi talas sniženja na sajtu vulkani.rs, i to do sjajnih 50%, prati erupcija bestselera kojima nećete odoleti. Razloga je mnogo da do 10. avgusta posetite sajt Vulkan izdavaštva, iskoristite sjajne popuste i uslugu besplatne dostave koju smo obezbedili za vas.

Na spisku odabranih naslova zaljubljeni će pronaći nadahnuće u očaravajućim ljubavnim romanima, dok će se ljubitelji misterije opredeliti za trilere koji se pamte. Napravite užitak za sebe uz neprolazne klasike svetske književnosti i dela iz oblasti popularne psihologije blagotvorna za duhovno zdravlje.

Spisak odabranih naslova obuhvaćenih akcijom možete pogledati putem linka, a u nastavku sledi i naša preporuka.

Stalna borba da se savlada strah čini okosnicu složenog psihološkog trilera Znamo šta si uradila. Ispričan iz više perspektiva, roman Stefani Robel ispituje kako nas trauma izobličuje i dokle smo spremni da idemo da bismo prevazišli strahove iz prošlosti, bez obzira na cenu. Ovo je hipnotišući i očaravajući roman o porodičnim vezama koje nas spajaju, ali i o onima koje nas razdvajaju, potresna priča o ranjivosti i moći, intrigantna sve do zapanjujućeg završetka.

Vreme je da se suočimo sa istinom: da li svi zaslužuju drugu šansu? Autorka Nensi Taker u svom debitantskom romanu o krivici, odgovornosti i iskupljenju Prvi dan proleća oslikava portret neželjenog, zanemarenog i nevoljenog deteta, čiji je bes vapaj za pomoć u svetu odraslih. Krisi zna kako da ukrade slatkiše a da je ne uhvate, zna najbolje mesto za sakrivanje kada igra žmurke, zna savršen zid za stoj na rukama. A sada Krisi ima novu tajnu.

Debitantsko ostvarenje francuske spisateljice Vanese Springore Pristanak je iz temelja prodrmalo ne samo francuske književne krugove već i čitavo društvo. Springore je nakon više od trideset godina odlučila da iskreno progovori o svom traumatičnom iskustvu i svojoj skandaloznoj vezi sa 36 godina starijim muškarcem, poznatim piscem. Istovremeno, svojom bolnom i iskrenom ispovešću javnosti ponudila je širu sliku o zaštićenoj, nedodirljivoj književnoj eliti koja dugo funkcioniše van uobičajenih pravila, naročito moralnih i zakonskih.

Vrhunac stvaralaštva Vilijama Mejkpisa Tekerija i njegov najpoznatiji roman, prožet elegantnim sarkazmom koji se na trenutke pretvara u žestoku ironiju, Vašar taštine ponosno zazuzima mesto među remek-delima svetske književnosti. Roman je šokirao viktorijansko književno društvo zbog iskrenog opisa tadašnje društvene stvarnosti. U svetu u kojem ništa nije onakvo kako izgleda i koje nagrađuje samo licemerje, dve sasvim različite žene pokušavaju da pronađu svoje mesto, okružene intrigama i sjajnom galerijom likova.

Magija u tri koraka dr Tomasa Filana će vam otkriti zabavan pristup roditeljstvu i ozbiljan pristup disciplini. Savremeni saveti o deci i njihovom aktuelnom okruženju – stvarnom i elektronskom – kao i jednostavne i praktične ilustracije, čine ovaj priručnik apsolutno neophodnim pomoćnikom u odgajanju dece. Saznajte kako da sprečite svađe oko domaćeg zadatka, učinite vreme za obroke ugodnijim, naučite kako da organizujete efikasne porodične sastanke i podstaknete decu da požele da pomognu oko poslova u kući.

Posetite sajt vulkani.rs i posvetite svoje vreme omiljenim knjigama.

 

NAPOMENE:

* Akcija traje od 28. jula do 10. avgusta na sajtu vulkani.rs.

** Odabrani naslovi Vulkan izdavaštva su na popustu do 50%.

*** Dostava akcijskih naslova na teritoriji Srbije je besplatna.