Pretraži sajt
%
×
100 NASLOVA NA 50% POPUSTA
dana sati minuta sekundi

„Kako postati programer 2.0“ – Vulkančićeva knjiga nedelje

24.
7.
2023.

Ilustrovani priručnik na 64 strane

Knjiga Kako postati programer 2.0 pomoći će vam da razvijete svoje kompjuterske veštine i da naučite da programirate u pajtonu uz 10 lakih koraka. Uz to, ovaj priručnik za decu će do nedelje, 30. jula, biti na dodatnom popustu od 30% na sajtu vulkancic.rs.

Zahvaljujući ovoj knjizi, usvojićete veštine pomoću kojih ćete stvoriti sopstvenu kompjutersku igru i naučiti da dizajnirate svoje nebodere! Takođe, naučićete da napravite video-igru, kodirate tajne šifre, stvarate vizuelna i muzička umetnička dela i još mnogo zanimljivih stvari. To je samo početak svega što vas čeka u ovoj knjizi. Kada prođete svaki korak, imaćete 10 superveština potrebnih da postanete majstor za programiranje.

Projekti su prilagođeni za mlađe uzraste, a program u kome se uči je dostupan na internetu i besplatan je. Uputstva su praćena ilustracijama koje daju detaljan prikaz koraka koje treba pratiti tokom učenja.

Autorka Elizabet Tvidejl je osnivač kompanije Sajfer, koja u letnjim kampovima podučava decu informatici na nove i uzbudljive načine. Ona je informatičar i jedan od autora edicije Kids Get Coding.

Sjajnu knjigu Kako postati programer 2.0, za decu uzrasta od devet do dvanaest godina, potražite već danas na sajtu vulkancic.rs. Usluga dostave je besplatna.