Pretraži sajt
%
×
100 NASLOVA NA 50% POPUSTA
dana sati minuta sekundi

Specijalna vikend akcija: Provedite leto uz Vulkančić knjige sa motivom farme

14.
7.
2023.

Od 14. do 16. jula 30% popusta na odabrane naslove

Obradujte vaše mališane originalnim edukativnim i zabavnim Vulkančić knjigama koje će ih upoznati sa stanovnicima farme, fascinantnim svetom divljih životinja i njihovim prirodnim staništem. Za najmlađe, koji se tek upoznaju sa svetom koji ih okružuje, potražite sjajna izdanja, pregršt slikovnica, zvučnih knjiga, bojanki i priča o životinjama koje će ovog vikenda biti na popustu od 30% samo na sajtu vulkancic.rs.

Spisak knjiga obuhvaćenih akcijom možete pogledati putem linka.

Zvučna slikovnica Bučna farma upoznaće mališane sa stanovnicima farme uz 18 fantastičnih zvukova. Čitajte priču, pronađite i pritiskajte dugmiće koji odgovaraju životinjama. Poslušajte i veselu melodiju u ovoj divno ilustrovanoj knjizi.

Uz zvučne slikovnice Zabava na farmi i Mladunci na selu deca će vrlo jednostavno, samo jednim pritiskom na odgovarajuću sličicu, čuti kako se oglašavaju stanovnici farme i preslatke bebe životinja. Osim sjajnih zvukova, zanimljivih i jednostavnih činjenica o životu na farmi, zabavu i uživanje mališana upotpuniće tople ilustracije predivnih boja.

Jedinstven čitalački doživljaj pružiće i Moja velika knjiga slagalica: Farma, koja pored zanimljive priče o nestašnim pilićima i toplih ilustracija, sadrži i četiri slagalice od 24 delića koje čekaju da ih vaši mališani slože.

Obradujte svoje mališane knjigom, učinite im leto nezaboravnim i omogućite da uživaju u avanturama koje će pamtiti i kad odrastu.