Pretraži sajt
%
×
100 NASLOVA NA 50% POPUSTA
dana sati minuta sekundi

Specijalna vikend akcija: Provedite leto uz Vulkan knjige sa motivom neba

14.
7.
2023.

Od 14. do 16. jula 30% popusta na odabrane naslove

Za nepopravljive sanjare, za sve optimiste i avanturiste čija mašta otkriva očaravajuću mudrost utkanu u nebeski svod pripremili smo posebnu vikend akciju, neodoljive popuste i fantastične naslove koji će nas podsetiti da je sve moguće. Do nedelje, 16. jula, posetite sajt vulkani.rs i iskoristite 30% popusta na odabrane Vulkanove bestselere. Spisak knjiga obuhvaćenih akcijom možete pogledati putem linka.

Epska istorijska avantura Gospodar Atlasa će vas preneti iz viktorijanskog Londona u izgubljeni svet urušenih palata i divljih planinskih prelaza, oživljavajući lepotu i varvarstvo Maroka iz XIX veka. Nezaboravni roman Kolina Falkonera će vas povesti u najmračnije dubine ljudskog srca.

Čak i kada ste na vrhu, može da vas iznenadi strmoglavi pad, baš kao i Liv Bruks, sveže razvedenu junakinju bestseler autorke Aleksandre Poter u priči o prijateljstvu, pronalaženju sreće i neočekivanim preokretima sudbine. Jedna dobra stvar, topla, iskrena, urnebesno duhovita i nežna knjiga, preporuka je za romantične duše koje veruju u pravu ljubav.

U višestruko nagrađivanom romanu jermenske književnice Narine Abgarjan Sa neba padoše tri jabuke sudbine nekoliko generacija povezuju ljubav i bol, osvetu i praštanje, stvarno i čarobno. Puna raskošnih slika, ovo je priča o snazi prijateljstva, bajkoviti roman o ljubavi i drugoj šansi.

Ovog leta spakujte svoje najbolje cipele za ples i krenite u sopstvenu Mamma Mia avanturu! Ukoliko ste ljubitelji romantičnih priča i uživate u hitovima čuvenog benda ABBA, roman Moje Mamma Mia leto Eni Robertson, uzbudljiva letnja avantura na čarobnom Skopelosu, osvojiće vas već na prvim stranicama.

U knjizi poznatog zen budističkog monaha Šunmja Masuna Nemoj da brineš otkrićete zašto se 90% vaših briga zapravo nikada neće ostvariti. Odbacite stvari koje vam nisu potrebne. Vodite beskrajno jednostavan život, bez nepotrebnih strepnji i briga, i bez priklanjanja vrednostima drugih ljudi. Opustite se uz ovaj veoma praktičan priručnik za prevazilaženje anksioznosti.

Svi živimo pod istim nebom, ali nemamo svi isti horizont. Zato posetite sajt vulkani.rs i potražite dašak inspiracije u knjigama koje ste planirali da pročitate ovog leta.