Pretraži sajt

Vulkančić knjige u kojima ćete uživati ovog leta

13.
6.
2023.

Do 30. juna onlajn-akcija na sajtu vulkancic.rs

Stiže nam leto a sa njim i veliki Vulkančić popusti. Roditelji imaju priliku da do 30. juna iskoriste sjajna sniženja na sajtu vulkancic.rs na odabrane knjige za najmlađe čitaoce.

Putem linka možete pogledati koji su sve naslovi na popustu od 30%, a mi izdvajamo neke od njih, idealne za predstojeće leto.

Upoznajte more je savršena knjiga za more, zahvaljujući kojoj će mališani naučiti nešto novo, zabavljajući se, čitajući priče o životinjama i lepeći nalepnice. A sve to upotpunjeno je predivnim ilustracijama Tonija i Meta Vulfa, koje svakom detetu izmamljuju osmeh i razbuktavaju maštu. U ovoj knjizi za decu uzrasta od tri do pet godina pronaći ćete priče, zadatke i mnoge druge zanimljivosti koje će vam otkriti sve o moru, a potom možete upotpuniti scenu divnim nalepnicama.

Možete se upustiti i u nezaboravnu avanturu uz supervežbanke sa brojnim zanimljivim aktivnostima, zadacima i stranama za crtanje i bojenje. Supervežbanka za različite uzraste idealna je za razvijanje sposobnosti rešavanja problema, usmeravanje pažnje, vežbanje memorije i unapređivanje motornih veština.

Zasigurno ćete otkriti brojne zanimljivosti o čuvenom naučniku Nikoli Tesli u ilustrovanoj knjizi Ko je bio Nikola Tesla?, bestseleru Njujork tajmsa. U ovom fantastičnom delu pronaći ćete mnoštvo interesantnih podataka o životu i radu velikog pronalazača, čija su otkrića zauvek promenila svet. Deca uzrasta od sedam do devet godina upoznaće se sa jednim od najbriljantnijih i najuticajnijih naučnika svih vremena.

Srebrna strela Leva Grosmana naširoko je poznata među mlađom čitalačkom publikom. Ova knjiga za uzrast od devet do dvanaest godina uvešće vas u uzbudljivu avanturu Kejt i njenog mlađeg brata Toma. Kejt će za svoj jedanaesti rođendan od ujaka dobiti neverovatan poklon – pravu-pravcatu parnu lokomotivu. Iako Kejtini i Tomovi roditelji žele da je vrate, brat i sestra imaju druge planove – uostalom, kao i Srebrna strela. Uskoro duž magičnih pruga stižu do železničke stanice gde ih čeka mnoštvo divnih životinja, koje, ispostaviće se, umeju da pričaju. One spremno čekaju da se ukrcaju, a Kejt i Tom ubrzo shvataju da je njihov zadatak da ih otprate kući. Da li će uspeti u tome pre nego što bude prekasno?

Sve naslove možete pronaći na sajtu vulkancic.rs i iskoristiti neodoljive cene.