Pretraži sajt

Ne propustite veliku Vulkančić akciju – popusti na sva dečja izdanja

6.
4.
2023.

Do 17. aprila na sajtu vulkancic.rs

Vulkančić je odlučio da u proleće obraduje sve mališane i roditelje i da na sva dečja izdanja odobri dodatnih 15% popusta na već postojećih 15%, a oni koji se odluče za tri ili više naslova, ostvaruju još 10% popusta. Sjajna akcija traje do 17. aprila samo na sajtu vulkancic.rs. Takođe, za vreme trajanja akcije dostava knjiga na teritoriji Srbije je besplatna.

Zabavi nikad kraja – to je sigurno. A mi vam predlažemo nekoliko naslova koji su pobrali posebne simpatije naših najmlađih čitalaca.

Povratak u Neobuzdaniju i druge bajke za slatku noć je jedinstvena zbirka priča napisana za male i velike sanjalice. U ovoj knjizi pronaći ćete 13 originalnih bajki najpoznatijih savremenih domaćih autora, ali i odgovor na pitanje kako zadržati dete u sebi. Mališani ovu knjigu ocenjuju kao magičnu i šarenu.

Svu vašu kreativnost možete ispoljiti uz knjigu Magična vodena bojanka: U šumi. Obojte šumu predivnim bojama, i to samo uz četkicu i malo vode. Magične boje nestaju kada se stranice osuše, pa zato svaku scenu možete bojiti iznova i iznova. Na kraju knjige čeka vas još jedno iznenađenje.

Čuvene Tea sisterke vas pozivaju na Karibe, gde su na jednom malom ostrvu pronašle gusarsku mapu. Da li će ih ona odvesti do blaga? Da bi to saznale, pet poznatih devojaka se upušta u avanturu na divnom Karipskom moru u knjizi Avantura na Karibima.

Vulkančić vas poziva da se zabavite uz sjajne aktivnosti u prirodi svakog vikenda u godini. Od prolećnih umetničkih projekata, terena sa preprekama na otvorenom i baštovanstva, preko kreativnih stvarčica koje možete praviti u prirodi i ukusnih jednostavnih recepata za zimske dane, knjiga Naš zabavni vikend: Aktivnosti u prirodi za svaki vikend u godini savršena je za svakoga i svako godišnje doba.

Ukoliko ste zaljubljenik u istoriju, jezike, informacije iz različitih oblasti – na svakoj stranici knjige 365 dana da postanete pravi znalci upoznaćete se sa mnoštvo zanimljivosti, događajima koji su obeležili posebne datume, urnebesnim vicevima, mozgalicama. Čitajte o važnim istorijskim dešavanjima, zanimljivim običajima na određeni dan, ljudima i izumima koji su menjali svet, a usput se zabavite kreativnim Uradi sam predlozima.

Pravo je vreme da se i vi upustite u izbor zbog koga ćete se osećati sjajno. Sve naslove potražite na vulkancic.rs i uživajte u kvalitetnom štivu i dobrom popustu.