Pretraži sajt
%
×
30% POPUSTA NA ODABRANE KLASIKE
dana sati minuta sekundi

Za tri dana počinje Vulkanov sajam knjiga

11.
10.
2022.

Manifestacija koja okuplja ljubitelje pisane reči

Vulkanov sajam knjiga, treći po redu, počinje u petak, 14. oktobra. Tradicionalno, ljubitelje knjiga na ovoj manifestaciji očekuje praznik literature, tokom kojeg će se u ponudi naći najbolje iz svetske i domaće književnosti.

Prilikom kupovine tri ili više knjiga obračunavaće se dodatnih 10% popusta.

TOP 30 najčitanijih naslova, kao i svi noviteti iz beletristike i dečje književnosti biće sniženi za 30%. Ali, to nije sve!

Vulkan izdavaštvo je svojim vernim čitaocima obezbedilo popuste od 40%, 50% i 60% na veliki broj naslova iz beletristike i dečje književnosti, a pojedini naslovi su u okviru specijalne sajamske akcije sniženi do 70%!

Ukoliko poručite knjige putem sajta www.vulkani.rs tokom trajanja Vulkanovog sajma knjiga, od 14. do 22. oktobra, dostava na teritoriji Republike Srbije biće besplatna!

 

Preporuka Vulkanovog sajma knjiga

Ljubiteljima psiholoških trilera Vulkan izdavaštvo će predstaviti senzacionalnu povest američke autorke Karen Dion Kći močvare, uzbudljivu priču o ženi koja mora da rizikuje sve kako bi uhvatila opasnog čoveka koji joj je oblikovao prošlost, a sada preti da joj ukrade i budućnost. Roman je preveden na 25 jezika, a Lajbreri džurnal proglasio ga je najboljim trilerom 2017. godine.

Tokom Vulkanovog sajma knjiga pred domaću publiku izlazi i svetski bestseler prodat u više od milion primeraka Sveža voda za cveće francuske književnice Valeri Peren, roman prepun emocija koje izviru iz svake stranice, spajajući priču o nemogućoj ljubavi, tragediji i beskrajnoj moći iskupljenja. Ova knjiga, koja će vas rasplakati i nasmejati, istovremeno je i oda čudima običnih, sasvim jednostavnih stvari.

Ljubitelje domaće književnosti očekuje veliko, prijatno iznenađenje – novi roman Miodraga Majića, jednog od najintrigantnijih domaćih autora, pisca bestselera Deca zla i Ostrvo pelikana. Novom knjigom Rudnik Majić zalazi u sasvim drugačiji žanr, ponovo nudeći čitaocu štivo od kog se teško odvaja.

Onima koji u knjigama pronalaze podstrek za duhovno sazrevanje Vulkanov sajam knjiga predstavlja knjigu Dalje putem kojim se ređe ide, nastavak bestselera Put kojim se ređe ide poznatog psihijatra Morgana Skota Peka.

Vulkan izdavaštvo pripremilo je i brojne naslove za najmlađe čitaoce, među kojima su Šerlokove avanture Džeronima Stiltona, Marv i Megarobot autora Alekse Falase – Koje, slikovnica Šmekeri i Šmizle domaćeg autora Andreje Paunovića, kao i mnoge druge...

Pripremite spisak željenih knjiga i učestvujte u najvećoj jesenjoj književnoj manifestaciji – Vulkanovom sajmu knjiga!

 

* Sajamske akcije na sajtu vulkani.rs podložne su promeni, tj. dopuni spiska.

** Količinski popust od 10% važi za sve naslove.