Pretraži sajt
%
×
30% POPUSTA NA ODABRANE KLASIKE
dana sati minuta sekundi

Sedam dana do Vulkanovog sajma knjiga

7.
10.
2022.

Odbrojavanje je počelo!

Ostalo je još samo sedam dana do početka jedne od omiljenih književnih manifestacija u Srbiji – Vulkanovog sajma knjiga! Od 14. do 22. oktobra, u 31 knjižari Vulkan širom Srbije, kao i na sajtovima Vulkan izdavaštva i knjižara Vulkan – vulkani.rs i knjizare-vulkan.rs, ljubitelji knjiga imaće priliku da nabave novitete i neprolazne hitove po specijalnim sajamskim cenama.
 
Vulkanov sajam knjiga, treću godinu zaredom, omogućiće publici da uživa u omiljenim knjigama, bestselerima, književnim klasicima, romanima domaćih autora, dečjim izdanjima...
 
Na ovom Vulkanovom sajmu biće predstavljena mnogobrojna hit ostvarenja, među kojima je bestseler „Gorka dunja“ autorke Liz Veb. U pitanju je uzbudljiv debitantski roman, nezaboravna priča o porodičnim tajnama, drama puna neizvesnosti.
 
Novitet koji donosi Vulkanov sajam knjiga je i senzacionalan psihološki triler „Kći močvare“ Karen Dion - savršena kombinacija napetosti i sjajne karakterizacije likova, uzbudljiva i gorka priča o granicama roditeljske ljubavi i bekstvu od prošlosti. Ljubitelje skandinavskih trilera oduševiće prvi deo kriminalističkog serijala Kamile Lekberg i Henrika Feksevsa „Mentalista“ jer će ih odvesti u centar Stokholma, gde je pronađena žrtva zarobljena u mađioničarskom sanduku.
 
Od nigerijske spisateljice, Abi Dare, stiže nezaboravna priča o devojci koja čezne da se obrazuje kako bi, uprkos naizgled nesavladivim preprekama, ostvarila svoje snove – „Devojka koja je dobila glas“. Od Valeri Peren dolazi roman „Sveža voda za cveće“, knjiga prepuna emocija čije stranice spajaju povest o nemogućoj ljubavi, tragediji i beskrajnoj moći iskupljenja. Ovaj roman dirljiva je i intimna priča o ženi koja uprkos teškom životu nepokolebljivo veruje u sreću.
 
Ne propustite erupciju najboljih knjiga i fantastičnih popusta! Napravite spisak naslova na vreme jer sa Vulkanovim sajmom knjiga dolazi i „Pristanak“ Vanese Springore - fenomenalna autobiografska priča koja ohrabruje iako govori o nemilosrdnoj psihičkoj manipulaciji i zastrašujućoj dvosmislenosti pristanka sa kojom se žrtva puna ljubavi suočava u pokušaju da se otrgne od starijeg muškarca.
 
Za ljubitelje knjiga zahvaljujući kojima se „učimo životu“, iznenađenje ovog Vulkanovog sajma knjiga je „Dalje putem kojim se ređe ide“,  nastavak bestselera „Put kojim se ređe ide“ svetski poznatog psihijatra Morgana Skota Peka, knjiga koje nam rasvetljava život kao neprestano putovanje ka duhovnom sazrevanju. Istovremeno, prodajni model Dejvida Karnegija u knjizi „Prodaj! Kako uspešno prodavati“ otkriva tajne kako da steknemo poverenje i poštovanje kupaca i veštine koje su vam potrebne u svakoj fazi prodaje.
 
Posebno iznenađenje za one koji s nestrpljenjem iščekuju Vulkanov sajam knjiga je roman „Rudnik“ Miodraga Majića, autora bestselera „Deca zla“ i „Ostrvo pelikana“.
 
Kao i obično, na ovom Vulkanovom sajmu knjiga, Vulkančić će predstaviti brojna zabavna i edukativna izdanja za najmlađe, među kojima su: „Šerlokove avanture Džeronima Stiltona,
Dogmen i Ketkid Dejva Pilkija, kao i slikovnice „Stepenice znanja (Planete Dinosauri)“ i „Idemo na put (Autobus Farma)“.
 
Ali to nije sve! Svima koji kupovinu obave putem sajta vulkani.rs knjige će biti isporučene na kućnu adresu besplatno.