Pretraži sajt

Sjajna ponuda za ljubitelje vrtoglavih zapleta u romanima Amande Kvik

21.
7.
2022.

Od 21. jula do 4. avgusta na sajtu vulkani.rs

Zakoračite u svet u kom se iza najblistavijih iluzija skrivaju mračne tajne!

Povodom objavljivanja novog romana omiljene autorke, Vulkan izdavaštvo je pripremilo neodoljivu akciju! Kupovinom romana Prošlost kuca na vrata putem sajta vulkani.rs ostvarujete popust od 50% pri kupovini uzbudljivog trilera sa ljubavnim zapletom Galerija laži u prepoznatljivom stilu Amande Kvik.

Priča puna tajni, uzbudljivih istraga i zlikovaca gladnih moći, Prošlost kuca na vrata vraća čitaoce u Plamenu uvalu, gradić sa mnogo holivudskih zvezda, u kom opasnost vreba iz svakog ugla.

Lira Brazijer, pomoćnica privatnog istražitelja i najnoviji stanovnik Plamene uvale, uznemirena je kad njena šefica iznenada ode u ekskluzivno odmaralište i nestane bez ijedne reči. Lira zna da se nešto dogodilo Rejni Kirk, i jedina je koja može da joj uđe u trag.

Dok raspliće mrežu obmana i opasnosti koja vreba ispod glamurozne fasade poznatog odmarališta, slučaj se pretvara u noćnu moru.

Bestseler Amande Kvik Prošlost kuca na vrata potražite na sajtu vulkani.rs i ostvarite 50% popusta pri kupovini romana Galerija laži.

 

NAPOMENA:

* Akcija traje od 21. jula do 4. avgusta, odnosno do isteka zaliha, samo na sajtu vulkani.rs.