Pretraži sajt
%
×
100 NASLOVA NA 50% POPUSTA
dana sati minuta sekundi

Više od 100 dečjih naslova na akciji: 3 Vulkančić knjige za 999 dinara

10.
6.
2022.

Samo na sajtu vulkancic.rs od 10. do 16. juna

Od 10. do 16. juna samo na sajtu vulkancic.rs moći ćete da kupite tri dečja izdanja po ceni od 999 dinara. Klikom na LINK pronaći ćete veliki broj edukativnih knjiga, najpoznatijih bajki, slikovnica i knjiga sa aktivnostima za najmlađe. Akcijom je obuhvaćeno više od 100 dečjih naslova, a dostava knjiga na kućnu adresu je besplatna. Ne propustite ovu sjajnu ponudu!

Divne knjižice iz edicije Malene priče za nezaboravne trenutke sa mekanim teksturama na svojim koricama pružiće mališanima zabavu i uživanje. Da li će drugari pomoći jednorogu da se spremi za bal? Saznajte u knjizi Beba jednorog!

Vatrogasni kamion Fred kreće u akciju! Izgleda da je pred njim jedan veoma naporan dan. Pridružite se zabavi i uživajte u divnoj knjizi Malene priče za nezaboravne trenutke: Vatrogasni kamion sa zanimljivom teksturom na korici.

Edicija Najlepše priče za mališane donosi naslove kojima će se deca iznova vraćati. Toto je jedan veseo i razigran, ali veoma zaboravan dinosaur. Šta će se desiti kada Toto izgubi omiljenu igračku svog druga? Hoće li uspeti da se izbavi iz nevolje i nauči da bude odgovorniji?

Knjiga sa nalepnicama i aktivnostima Upoznajte more sadrži priče, zadatke i mnoge druge zanimljivosti koje će malim sveznalicama otkriti sve o moru i njegovim neverovatnim stanovnicima. A sve to upotpunjeno je predivnim ilustracijama Tonija i Meta Vulfa, koje svakom detetu izmamljuju osmeh.

Sa Mačkom u čizmama, klasikom dečje književnosti, deca će zakoračiti u čudesni svet bajki. Čitajući ovu duhovitu ali i poučnu priču, upoznaće se sa dovitljivim mačkom koji ume da govori i saznaće da se mudrošću može mnogo više postići nego snagom! Osim toga, naučiće da uvek treba pomoći onome ko je u nevolji.

Izaberite knjigu Sastavi model: Vatrogasni kamion, pažljivo izvadite delove i uklapajte ih sa svojim mališanima po datom uputstvu. Jednostavno – bez sečenja i lepljenja!

500 mega mozgalica je zbirka izuzetno zanimljivih zadataka za decu koji će im zaokupiti pažnju. Na zabavan i kreativan način deca će razvijati svoje intelektualne sposobnosti i učiće da budu istrajna u svemu što rade.

Posetite sajt vulkancic.rs i sa vašim mališanima otkrijte novu čitalačku avanturu!

 

NAPOMENA:

 

* Akcija traje od 10. do 16. juna samo na sajtu vulkancic.rs i njom su obuhvaćeni odabrani dečji naslovi.

** Ukoliko naručite samo jednu knjigu sa spiska, platićete je po redovnoj ceni. Tokom trajanja akcije potrebno je da poručite tri knjige sa spiska kako biste ostvarili pravo na kupovinu po ceni od 999 dinara.

*** Tokom trajanja akcije dostava na kućnu adresu na teritoriji Srbije je besplatna.