Pretraži sajt
%
×
100 NASLOVA NA 50% POPUSTA
dana sati minuta sekundi

Specijalna ponuda povodom objavljivanja novog romana Ričarda Ozmana „Čovek koji je umro dvaput“

8.
6.
2022.

Od 8. do 22. juna samo na sajtu vulkani.rs

Neprikosnoveni bestseler Klub ubistava četvrtkom, koji je oborio sve rekorde čitanosti 2021. godine, dobio je svoj briljantni nastavak. Ozmanov novi roman Čovek koji je umro dvaput, pun preokreta i neizvesnosti do samog kraja, donosi priču o četiri neobična prijatelja i još jednom šokantnom ubistvu. Za sve one koji s nestrpljenjem iščekuju novu duhovitu avanturu Vulkan izdavaštvo pripremilo je specijalnu ponudu! Kupovinom romana Čovek koji je umro dvaput samo putem sajta vulkani.rs ostvarujete popust od 30% pri kupovini knjige koja je obeležila prethodnu godinu – Klub ubistava četvrtkom.

Elizabet, Džojs, Ron i Ibrahim raduju se miru i tišini u svojoj elegantnoj penzionerskoj rezidenciji. Međutim, ispostaviće se da nemaju sreće.

Elizabet je dobila pismo od nekadašnjeg kolege iz tajne službe, čoveka sa kojim ima dugačku i zanimljivu zajedničku prošlost. On je napravio veliku grešku i potrebna mu je njena pomoć. Njegova priča uključuje ukradene dijamante, nasilnog mafijaša i veoma stvarnu opasnost po njegov život. Dok se tela gomilaju, Elizabet uključuje Džojs, Ibrahima i Rona u poteru za nemilosrdnim ubicom.

Ali ovog puta naišli su na protivnika koji neće ni trepnuti dok bude eliminisao četvoro sedamdesetogodišnjaka. Može li Klub ubistava četvrtkom da pronađe ubicu (i dijamante) pre nego što ubica pronađe njih?

Dok pokušavaju da reše brutalna ubistva i dešifruju zagonetne poruke, Ozmanovi junaci ne prestaju da brinu za svoje zdravlje. Oni su obični starci, ali su, kao i svi starci, mnogo komplikovaniji nego što izgledaju.

„Prepuna humora i duha, još jedna knjiga koju morate pročitati. Mene je oduševila!“ – Harlan Koben

Bestseler koji obara sve rekorde Čovek koji je umro dvaput Ričarda Ozmana potražite na sajtu vulkani.rs i ostvarite 30% popusta pri kupovini njegovog debitantskog romana koji je osvojio svet – Klub ubistava četvrtkom.

 

NAPOMENA:

*Akcija traje 8. do 22. juna samo na sajtu vulkani.rs.