Pretraži sajt

Specijalna ponuda za fanove Gijoma Musoa

26.
4.
2022.

Samo na sajtu vulkani.rs od 26. aprila do 4. maja

Francuski majstor napetosti obradovao nas je novim trilerom Neznanka sa Sene, a Vulkan izdavaštvo pripremilo je za ljubitelje Musoovih romana fantastičnu akciju. Kupovinom novog bestselera Neznanka sa Sene putem sajta vulkani.rs u periodu od 26. aprila do 4. maja ostvarujete 50% popusta pri kupovini druge Musoove knjige. O naslovima koji su na akciji možete se informisati putem linka.

Neznanka sa Sene je izvanredno satkana priča, inspirisana legendom o najljubljenijoj ženi na svetu, briljantna misterija koja će vas povesti u senovitu i zagonetnu atmosferu francuske prestonice.

Jedne maglovite noći, nekoliko dana pre Božića, jedna devojka pronađena je na obali Sene. Nema odeću na sebi, ničega se ne seća, ali je i dalje živa. Zagonetna žena uspeva da pobegne iz bolnice i nestaje bez traga, ali DNK analize i fotografije otkrivaju njen identitet: u pitanju je pijanistkinja Milena Bergman. Ipak, nešto se ne uklapa: ova slavna umetnica je mrtva, poginula je u avionskoj nesreći pre više od godinu dana. Da li je moguće u isto vreme biti živ i mrtav?

Triler Neznanka sa Sene potražite na sajtu vulkani.rs i ostvarite popust od 50% na kupovinu druge knjige Gijoma Musoa. Ne propustite ovu izvanrednu priliku i dopunite svoju biblioteku fantastičnim romanima najčitanijeg francuskog pisca!

 

NAPOMENA:

* Akcija važi samo na sajtu vulkani.rs i traje od 26. aprila do 4. maja.

** Akcija se odnosi samo na romane Gijoma Musoa.