Pretraži sajt
%
×
100 NASLOVA NA 50% POPUSTA
dana sati minuta sekundi

Odaberite idealnu knjigu za Osmi mart!

5.
3.
2022.

Najaktuelniji i najčitaniji romani Vulkan izdavaštva po specijalnim cenama

Bliži nam se Osmi mart, praznik koji slavi žensku lepotu, nežnost, mudrost. Ako još niste odabrali savršen poklon za vaše drage dame, Vulkan izdavaštvo će vam u tome pomoći. Predstavljamo vam neke od najaktuelnijih i najčitanijih Vulkanovih romana, i podsećamo vas da velika akcija na sajtu vulkani.rs traje do 10. marta!

Debitantski roman irske spisateljice Megan Nolan Šta si od života želela je teška i duboko emotivna priča – ne zato što nas poziva da saosećamo, već zato što nas tera da razmišljamo o sopstvenom bolu. Ovo je iskren portret narcisoidne ličnosti našeg vremena, fascinacije, zaljubljenosti, ljubomore, usamljenosti i poroka, dominacije i poniženja. Priča o vezi koja možda nije ni postojala, jer su se srele zamišljene slike i projekcije umesto dvoje stvarnih ljudi.

Bestseler Sandej tajmsa, roman britanske autorke Suzan Stouks-Čapman Pandora je priča o Dori, njenom stricu i smrti njenih roditelja, u kojoj će otkriće drevne grčke vaze pokrenuti zavere i otkrovenja, ali i očaravajuću romansu. Gde je granica između nauke i sujeverja, mita i stvarnosti? Uronite u roman pun zakopanih porodičnih tajni i fantastičnih arheoloških teorija!

Alison Pataki je u svoj veličanstveni roman Kraljica iz senke utkala čuvenu priču o prvoj Napoleonovoj ljubavi. Dok revolucija razara zemlju, Dezire Klari se suočava sa gorkom istinom: svet koji je poznavala i volela zauvek je nestao, a ona je spremna na sve da spase svoju porodicu giljotine. Slučajni susret sa Napoleonom Bonapartom pretvoriće se u priliku kojoj se nadala. U središtu uspona i pada jednog carstva, Dezire izrasta u hrabru ženu koja otkriva da može da preživi samo ako se oslanja na svoje instinkte i svoje srce.

Sobarica je roman o prijateljstvu i porodici, identitetu i pronalaženju sopstvenog glasa. Prvenac kanadske autorke Nite Prouz će nas provesti kroz zamršenu misteriju i pokazati nam koliko je važno osećati se prihvaćenim. Moli je posvećena svom poslu hotelske sobarice – njen jedinstveni karakter, uz opsesivnu ljubav prema čišćenju i propisanim pravilima ponašanja, čini je idealnom za ovaj posao. Ali Molin život okreće se naglavačke onog dana kada zatekne ozloglašenog i bogatog gosta mrtvog u njegovom apartmanu.

Bestseler Njujork tajmsa, Ju-Es-Ej tudeja i Pablišers viklija Snovi od kane je priča o ženi koja sluša tajne, ali ne otkriva svoje. Bežeći od nesrećnog i ugovorenog braka, junakinja romana, Lakšmi, odlazi iz svog sela i pronalazi dom u živopisnom gradu, gde se ostvaruje kao umetnica koja oslikava kanom. Jednoga dana, na njenim vratima pojaviće se njen muž i devojčica neobičnih očiju, njena sestra za koju nije ni znala da postoji. Roman spisateljice Alke Džoši izbor je književnog kluba Ris Viderspun i finalista sajta Gudrids u kategoriji istorijske fikcije.

Vulkan izdavaštvo je za vas, svoje verne čitaoce, i ovoga puta pronašlo idealan poklon. Posetite sajt vulkani.rs i obradujte svoje dame!

Samo do 10. marta, na sajtu vulkani.rs bićete u prilici da kupite najaktuelnije knjige Vulkan izdavaštva, i to po specijalnim cenama! Na već postojeći popust od 20%, dobijate dodatnih 8% popusta, a na tri i više kupljenih knjiga ostvarujete još 10% popusta. Dostava je besplatna i važi samo na teritoriji Republike Srbije.

 

* Akcija traje do 10. marta samo na sajtu Vulkan izdavaštva.

** Kupovinom putem sajta vulkani.rs, za vreme trajanja akcije ostvarujete dodatni popust od 8% na redovni popust od 20%. Ukoliko se odlučite za tri i više knjiga, dobijate još 10% popusta.

*** Isporuka knjiga kupljenih za vreme trajanja akcije na teritoriji Republike Srbije je besplatna.

**** Akcijom nisu obuhvaćeni dečji naslovi.