Pretraži sajt

Velika praznična akcija Vulkan izdavaštva u objektima Moj kiosk

20.
12.
2021.

 

Akcija traje od 20. decembra 2021. do 19. januara 2022. godine

 

Ne propustite novu prazničnu akciju i neke od najtraženijih naslova Vulkan izdavaštva kupite u objektima Moj kiosk po sjajnim cenama.

U periodu od 20. decembra 2021. do 19. januara 2022. godine, u svim objektima Moj kiosk pronaći ćete odabrane naslove Vulkan izdavaštva, koje možete kupiti po ceni od 399 dinara ukoliko se odlučite za jednu knjigu, odnosno po ceni od 499 dinara ako se odlučite za dve.

Ovom velikom akcijom obuhvaćeni su neki od najčitanijih naslova Vulkan izdavaštva.

 

Roman Ostala je uvek ista autorke Trejsi Gravis Grejs preporučujemo ljubiteljima upečatljivih, originalnih ljubavnih priča.

Nezaboravna heroina. Beznadežno romantična priča o ljubavi koja sledi samo svoja pravila. Knjiga koja je 2019. ušla u najuži izbor za ljubavni roman godine na sajtu Goodreads.

„Postoji mnogo ljubavnih romana, ali nijedan nije kao Ostala je uvek ista.“ – Cosmopolitan

 

Knjiga Zašto muškarci lažu, a žene plaču bračnog para Alana i Barbare Piz je pravi izbor za čitaoce koji ne vole preširoko filozofiranje, ali uživaju u čitanju kvalitetne literature.

Ova izvanredna knjiga iz pera sjajnog autorskog dvojca namenjena je onima koje razlike među polovima zbunjuju, a često i nerviraju. Puna je zdravorazumskih i naučnih činjenica koje su predstavljene na duhovit, lako svarljiv način. Objašnjava ponašanje „druge strane“, bez obzira na to da li je reč o vašem partneru, sinu, kćerki, majci, ocu, rodbini, tazbini, prijateljima ili komšijama. Knjiga se bavi onim važnim „moram da znam“ pitanjima koja mnogi od nas postavljaju sebi nedeljom, u jedan izjutra. Zabavno, duhovito i istovremeno mudro štivo!

 

Ljubitelji priča koje dokazuju da prava ljubav postoji svakako će uživati u romanu Džozi Silver Jednog dana u decembru.

Lori je prilično sigurna da ljubav na prvi pogled postoji samo u filmovima. Ali onda, jednog snežnog decembarskog dana, kroz zamagljen prozor autobusa ugleda čoveka za kog istog trenutka zna da je onaj pravi. Pogledi im se sreću, nastupa trenutak čiste magije... a onda je autobus odvozi dalje.

„Slučajni susret pretvara se u pravu romantičnu komediju.“ – Cosmopolitan

 

Roman Idi kuda te srce vodi autorke Suzane Tamaro je preporuka za one koji vole knjige koje na jednostavan, neposredan način govore o vrlo važnim životnim temama.

Priča sa kojom može da se poistoveti skoro svaka baka, majka, ćerka, unuka – knjiga zbog koje ćete gledati na život drugačijim očima.

„Knjiga koja će vam već od prvih redova postati omiljena...“ – New York Times

 

Ljubitelje intrigantnih istorijskih romana koji predstavljaju važne događaje u novom svetlu zainteresovaće Trenutak istine Stiva Berija.

Amerika je tog 4. aprila 1968. tempirana bomba. Kako bi se okončali nemiri i uspostavio red, neophodno je što pre pronaći krivca. I tako je glavni osumnjičeni, Džejms Erl Rej, uhapšen i odveden u zatvor. Do kraja života, Rej je tvrdio da je nevin.

„Berijev najličniji roman dosad.“ – Associated Press

 

Posetite najbliži objekat Moj kiosk i uživajte u sjajnim naslovima Vulkan izdavaštva i prazničnim popustima.