Pretraži sajt
%
×
DO 50% POPUSTA NA ODABRANE NASLOVE
dana sati minuta sekundi

BookTok hit Nikol Arend „VAMPS: Sveža krv“ uskoro u Vulkan izdavaštvu

28.
11.
2023.

Za sve kojima nikad nije dosta priča o vampirima

Vulkan izdavaštvo priprema BookTok hit VAMPS: Sveža krv, preveden na desetine svetskih jezika, za sve one koji su uživali u Sumrak sagi, Vampirskoj akademiji i Hariju Poteru.

Ušuškana u švajcarskim Alpima, VAMPS je elitna akademija za decu najbogatijih i najmoćnijih vampirskih porodica. Kada ga otac pošalje u ovu školu, Dilon shvata da nema ništa zajedničko sa ostalim đacima: oni su arogantni, pametni, lepi i… vampiri.

Oseća se kao autsajder i pita se šta radi među njima. Ubrzo otkriva da je drugačiji: iako ne potiče iz moćne vampirske porodice, ispostavlja se da je ipak jedinstven. Ukoliko želi da preživi više od jednog semestra, moraće da prihvati svoje očnjake. Jer krv nikada ne laže i uskoro postaje jasno da nešto posebno i smrtonosno teče Dilonovim venama, nešto što ostali nemaju. Međutim, uz njegovu moć raste i meta na njegovim leđima…

„Osvežavajući pristup... Ova priča svideće se svima kojima nikad nije dosta priča o vampirima.“ – Booklist

„Sjajan novi serijal o romansi i intrigama.“ – The Observer

Nikol Arend je autorka serijala VAMPS. Nakon što je proputovala svet praveći dokumentarce, napisala je knjigu kao dodatak dokumentarnoj seriji Kanala 4 Izgubljeni. Toliko joj se svidelo pisanje da je pohađala kurs Pisanje omladinske književnosti na koledžu Siti lit i postala obožavateljka vampirske fikcije.

Vulkan izdavaštvo prvi put objavljuje roman ove autorke. Slični naslovi se mogu naći kod Stefeni Majer – Ponoćno sunce i Hemičar.

Knjiga o kojoj se priča VAMPS: Sveža krv uskoro će biti dostupna na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.