Pretraži sajt
%
×
DO 50% POPUSTA NA ODABRANE VULKANČIĆ KNJIGE
dana sati minuta sekundi

Senzacionalan psihološki triler „Kći močvare“ sada i sa filmskom koricom

8.
11.
2023.

Vrhunska priča o dvojnosti ljudske prirode

Briljantni psihološki triler Kći močvare idealan je za čitaoce koji vole savršenu kombinaciju napetosti i sjajne karakterizacije likova. Potražite knjigu iz pera američke spisateljice Karen Dion, koji je Lajbreri džornal proglasio najboljom knjigom 2017. godine, na sajtu vulkani.rs ili u najbližoj knjižari Vulkan.

Napeta priča o bekstvu od prošlosti, roditeljskoj ljubavi i identitetu. Helena, žena koja konačno ima život kakav zaslužuje: divnog muža, dve prelepe ćerke i posao koji voli. Ali ima i tajnu. Njen otac je oteo njenu majku kada je bila tinejdžerka i držao je u izolovanoj kolibi u močvarama Mičigena.

Rođena dve godine nakon otmice, Helena je volela svoj dom u prirodi i neobično detinjstvo, a volela je i oca, bio je njen heroj iako je ponekad umeo da bude surov. Volela ga je sve dok nije saznala koliko nemilosrdan može da bude.

Iako su prošle dve decenije otkako je napokon iskusila slobodu, ona i dalje skriva strašnu tajnu. Močvara je nikada nije napustila. Njen otac je pobegao iz zatvora i nestao u močvari. Policija započinje poteru, ali Helena zna da nemaju nikakve šanse. Zna da samo ona može da ga pronađe – zato što je samo njoj otkrio sve tajne močvare.