Pretraži sajt

Uzbudljiv triler koji se vešto uvlači pod kožu - „Šaputanja“ Ešli Odrejn uskoro u prodaji

22.
9.
2023.

Od autorke svetskog bestselera Instinkt

Vulkan izdavaštvo priprema napet psihološki triler Šaputanja, autorke Ešli Odrejn, koji će zadržati vašu pažnju i o kome ćete dugo razmišljati.

Leto se bliži kraju. Vitni i Džejkob Laverli organizuju zabavu, spremaju roštilj i koktele, sve je isplanirano do najsitnijeg detalja. A onda dolaze gosti, pića se ispijaju do kasno u noć, razmenjuju se zabranjeni pogledi. Sve je fantastično dok besprekorna domaćica ne eksplodira od besa jer je sin nije poslušao. Svi na zabavi mogli su jasno i glasno da čuju šta se desilo, a maske pod kojima su se skrivali nepovratno padaju.

Uskoro, taj isti dečak usred noći pada sa prozora svoje spavaće sobe. Dok mu život visi o koncu, njegova majka sedi pored njegovog bolničkog kreveta i odbija da priča sa bilo kim. U sledeća tri dana, životi četiri porodice iz korena će se promeniti, a svi će morati da se suoče sa tajnama koje su skrivali iza zidova svojih naizgled savršenih domova.

„Primamljivo... Knjiga koja otvara tajni portal do privatnih života žena iz bogatog predgrađa.“ – Nita Prouz

„Ovaj roman je remek-delo: knjiga koju nećete moći da ispustite iz ruke, užareni emotivni rolerkoster i predivno napisana himna bolu, ljubavi, besu majčinstva. Tri dana, koliko mi je trebalo da pročitam ovu knjigu, nisam mogla da razmišljam ni o čemu osim o Ešlinim savršeno smišljenim likovima, i pretpostavljam da će oni još dugo živeti u mom umu. Senzacionalno.“ – Rouzi Volš

„Ešli Odrejn piše o majčinstvu i o tome kako je biti žena u današnje vreme, sa neustrašivošću koju malo ko poseduje. Svaki put kada sam okrenula stranu, pomislila sam: To! Zbog ovoga čitam - da se povežem s drugima, da se poistovetim sa nekim, da se suočim sa svojim najdubljim strahovima, i naravno, da se istovremeno otisnem na zapanjujuće napeto putovanje.“ – Čandler Bejker

Prvi roman ove autorke Instinkt, još jedno od Vulkanovih izdanja, nalazio se na vrhu lista bestselera Njujork tajmsa, Sandej tajmsa, Glouba i mnogih drugih.

Pre nego što se posvetila pisanju, Ešli Odrejn je radila kao publicista u kanadskom ogranku izdavačke kuće Pengvin, a pre toga bavila se poslovima iz oblasti PR-a.

Njen novi roman Šaputanja uskoro možete potražiti na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.

Trenutno nema komentara