Pretraži sajt

„Skrivena magija“ Maje Motejn – knjiga nedelje Vulkan izdavaštva

18.
9.
2023.

Magija se rađa kada poverenje procveta između dvoje ljudi

Vulkan izdavaštvo je za knjigu nedelje odabralo YA fantastiku Skrivena magija Maje Motejn, autorke Krivotvorene magije. Do nedelje, 24. septembra, ova knjiga će biti na dodatnom sniženju od 30%, uz besplatnu dostavu na teritoriji Srbije.

Prošla su četiri duga meseca otkako su Fin i princ Alfi pobedili drevnu i zlu moć koja je pretila da uništi kraljevstvo Kastaljan. Dok Fin putuje i uživa u novostečenoj slobodi, Alfi je kao prestolonaslednik trona pozvan da učestvuje na samitu sa plemstvom Englasena zbog pregovora o miru između dva kraljevstva.

Međutim, tajanstvena organizacija odgovorna za smrt Alfijevog brata ponovo je aktivna, a njen novi cilj je neuspeh mirovnih pregovora. Zbog toga će Fin i Alfi još jednom morati da udruže snage kako bi ušli u trag ubici i sačuvali jedinu šansu da Kastaljan i Englasen najzad pronađu mir.

„Smeštena u Latinsko carstvo, ova priča istražuje traumatične posledice detinjstva, destruktivnu moć tuge i isceljujuću moć ljubavi.“ – Pablišers vikli

Autorka Maja Motejn odlučila je da bude spisateljica još sa četiri godine i otada nije prestala da piše. Živi u Njujorku, obožava pse, ali i da kupuje torbe, a omiljeni kriterijum pri izboru nove tašne jeste da li knjiga može da stane unutra. Vulkan izdavaštvo objavilo je i njen prvi roman Krivotvorena magija.

Knjigu Skrivena magija potražite već danas na sajtu vulkani.rs.