Pretraži sajt
%
×
100 NASLOVA NA 50% POPUSTA
dana sati minuta sekundi

Koliko volite jednoroge? Zabavite se sa njima uz Vulkančić knjige

19.
7.
2023.

Ružičasti svet magičnih bića na vulkancic.rs

Da li ste znali da se bebe jednoroga zovu jednorožići zato što im je rog veoma mali? Ili zašto jednorozi stvaraju dugu i kakve to veze ima sa nama, koji nemamo rogove? Saznajte sve o jednorozima u knjigama punim mašte koje je Vulkančić za ovo leto pripremio za velike ljubitelje ovih čudesnih stvorenja.

U zabavnoj slikovnici 101 jednorog i sve što o njima treba da znate otkrićete da rogovi jednoroga nisu samo magični već i da otvaraju zapečaćene brave, kao i da na celom svetu postoje skriveni ulazi u njihov čarobni svet. Prepustite se mnoštvu zanimljivosti o jednorozima i saznajte zašto toliko vole da jedu grašak i šta je to posebno u njihovom svetlucanju.

Predivna knjiga Jednorograd: Frka sa šljoki-šljokijem uvešće najmlađe ljubitelje jednoroga i magije u čarobni svet ružičastih ilustracija Dijane Visedo koje će ih očarati. Upoznajte Klaudiju i otisnite se u najmagičnije mesto u celom univerzumu. U prvom delu ovog fantastičnog serijala saznaćete da Klaudija u školi ima neobične predmete poput pravljenja magičnih napitaka. Međutim, pravljenje magičnih napitaka može da izazove pravu frku, a pored toga nju čeka i polaganje ispita iz letenja na jednorozima.

Ukoliko ste ljubitelj bojanki, Vulkančić je pripremio Milion ljupkih jednoroga, knjižicu punu preslatkih crteža magičnih bića. Prepoznatljivi stil Lulu Mejo odiše mnoštvom detalja za bojenje, a medena bića učiniće bojenje još zanimljivijim. Iz iste edicije očekuje vas i bojanka Milion slatkih životinja.

Nabavite i vi vaš primerak knjige Nikad ne bockaj jednoroga, u kojoj ćete upoznati ova nežna stvorenja i uživati bockajući njihove stomačiće. Na svakoj stranici očekuju vas predivno ilustrovane stranice, bogate bojama i sjajnim slikama, a uz to i rime, koje će nasmejati decu. Iz istog serijala možete potražiti i knjigu Nikad ne bockaj ajkulu.

Sve knjige za najmlađe čitaoce dostupne su na sajtu vulkancic.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.