Pretraži sajt
%
×
SVETSKI DAN KNJIGE - 15% + 20% + 10% NA 3
dana sati minuta sekundi

„Mirabel i nestašni vampirski mačići“ u prodaji

20.
6.
2023.

Svet Isidore Mun

U svetu prepunom crno-belih podela i suprotnosti, kako je biti neko ko ne pripada takvom kalupu? Mirabel je devojčica koja je pola veštica, a pola vila. Iako ponekad deluje zbunjujuće, Mirabel shvata da pripadati različitim svetovima može biti i te kako zabavno.

Uplovite u avanturu prepunu magičnih obrta i veštičjih nestašluka u knjizi Mirabel i nestašni vampirski mačići, uz koju ćete zavoleti Mirabel, baš kao i Isidoru Mun, njenu rođaku.

Mirabel je posebna jer je drugačija. Njena mama je veštica, njen tata je vilenjak, a ona je i jedno i drugo.

Mirabel ide na školski izlet u prihvatilište za magična stvorenja i veoma se raduje. Čak ni to što je u paru sa nezanimljivom Lavinijom ne može da joj pokvari dan. Ali kada slučajno ne zaključa kavez sa vampirskim mačićima, stvari će se malo zakomplikovati.

Da li Lavinija može pomoći Mirabel da spase stvari? I da li će Mirabel pokazati Laviniji da ponekad ipak vredi upasti u nevolju? Uživajte u duhovitoj priči i čarobnim ilustracijama Harijet Mankaster.

Fantastična knjiga Mirabel i nestašni vampirski mačići, namenjena deci uzrasta od sedam do devet godina, dostupna je na sajtu vulkancic.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.