Pretraži sajt
%
×
30% POPUSTA NA ODABRANE KLASIKE
dana sati minuta sekundi

Najiščekivanija knjiga 2022. godine „Žena zvana nevolja“ – knjiga nedelje Vulkan izdavaštva

12.
6.
2023.

Urnebesna priča o ženskom prijateljstvu

Vulkan izdavaštvo je za knjigu nedelje odabralo eksplozivan, zabavan i britak roman o ljubavi, rasizmu i porodici Žena zvana nevolja, koji će do nedelje, 18. juna, biti na dodatnom popustu od 30% na sajtu vulkani.rs, uz besplatnu dostavu na teritoriji Srbije.

Briljantan prikaz složenosti ženskih odnosa i ženskog prijateljstva Niki Mej nateraće vas da se smejete, zadrhtite, čak i da zaplačete. Ronke želi život iz bajke i decu. U vezi je sa Kajodeom i mašta da je on „onaj pravi“ (savršen, poput njenog preminulog oca). Njene drugarice za njega misle da je samo još jedan u nizu njenih sumnjivih momaka. Bu ima sve što Ronke priželjkuje – dobrog muža, predivno dete. Ali frustrirana je, neispunjena, muči je griža savesti i očajnički želi da se seti sebe kakva je nekada bila. Simi je glavna zvezda sa savršenim stilom života. Niko ne zna da pati od hroničnog sindroma uljeza i da je u iskušenju da dâ otkaz kad god joj šefica pomene njen „urbani stil“. Njen muž misli da rade na bebi. Ona ne.

Na ovako nezaboravne devojke niste naišli još od Keri, Samante, Šarlot i Mirande. Tri najbolje prijateljice i smrtonosno glamurozna četvrta žena koja im se infiltrirala u društvo.

Sada u svojim tridesetim, tri žene sumiraju izbore koje su napravile i pitaju se šta žele od budućnosti. Trostruko prijateljstvo je snažno, ali je kao bure baruta kada se pojavi prelepa Izobel. Ekstravagantna i harizmatična, ona upada u njihovo društvo, i što se više meša, to više haosa seje za sobom, a u bliskom prijateljstvu između Ronke, Simi i Bu kreću da se pojavljuju pukotine. Izobel zna tačno koje dugme treba da pritisne da bi ih usmerila u pogrešnom pravcu. Kako meseci prolaze, postaje jasno da je njen cilj da razori odnose u životu svake žene. Pitanje je – zašto?

Najiščekivanija knjiga 2022. po izboru časopisa Vogue, Marie Claire, Glamour, Essence, Oprah Daily, Entertainment Weekly, Bustle, PopSugar, CrimeReads i izbor urednika Amazona.

Knjigu Žena zvana nevolja potražite još danas na sajtu vulkani.rs.