Pretraži sajt
%
×
SVETSKI DAN KNJIGE - 15% + 20% + 10% NA 3
dana sati minuta sekundi

Priručnik „Ono što svaki tata treba da zna“ uskoro u prodaji

6.
6.
2023.

Mnoštvo korisnih saveta za sve tate

Priručnik Ono što svaki tata treba da zna Breta Koena donosi mnogo saveta i trikova za očinstvo neophodnih jednom tati – od menjanja pelena i pomaganja bebi da podrigne do pravljenja dvorca u pesku i organizovanja zabava za decu, i zato je sjajan poklon za sve prilike i važne datume kada nekog tatu želite da obradujete.

Svaka beba ponekad može da bude veoma zahtevna, i da iziskuje dodatnu pažnju, a vi i vaša partnerka ćete imati krize kada ćete sumnjati u svoje roditeljske veštine, odluke koje donosite, pa i u sopstveni zdrav razum. Stoga je ovo idealna knjiga za sve one kojima su potrebni praktični saveti za uspešno roditeljstvo.

Čitajući ovaj priručnik, svaki tata će saznati: kako se kupa beba, kako se nositi sa napadima besa, kako naučiti dete da vozi bicikl, kako pripremiti dete za pritisak okoline...

„Mudri i tačni saveti za navigaciju u teškim vodama – od detinjstva vašeg deteta do tinejdžerskih godina i kasnije.“ – The Sacramento Bee

Autor Bret Koen je roditelj, tako da saveti i trikovi iz ove knjige umnogome dolaze iz stvarnih životnih situacija. Ovo je prva knjiga ovog autora u izdanju Vulkan izdavaštva. Među naslovima koji se bave istom temom je i knjiga Mogu li nešto da te pitam? Tata, takođe u izdanju Vulkan izdavaštva.

Ono što svaki tata treba da zna uskoro na vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.