Pretraži sajt

Priručnik „Ono što svaka mama treba da zna“ uskoro u prodaji

6.
6.
2023.

Brzi i korisni saveti koji će vas pripremiti za majčinstvo

Od trenutka kada ugledate svoju bebu do momenta kada vaša deca dođu u tinejdžerske godine, čeka vas mnogo godina radosti. Ali vas takođe čeka i mnogo godina ispunjenih poslovima koje treba obaviti i izazovnih situacija sa kojima se gotovo sve mame susreću.

Priručnik Heder Gibs Flet i Vitni Mos Ono što svaka mama treba da zna ispunjen je tajnama i strategijama neophodnim svakoj odgovornoj i organizovanoj mami. Sadrži savete za pravljenje brzih i lakih obroka, čuvanje bebe poput stručnjaka, snabdevanje ormarića za lekove, uključujući i trikove uz pomoć kojih dugo čekanje može da se učini zabavnim.

Kako poviti bebu? Kako navići dete na nošu? Koje lekove treba uvek imati kod kuće? Kako pripremiti sebe i dete za neke teške razgovore? U ovoj uzbudljivoj knjizi pronaći ćete odgovore na ova i mnoga druga pitanja.

„Brzi i korisni saveti u jednoj kompaktnoj knjizi koja će vas pripremiti za majčinstvo, ali i nasmejati. Polazeći od toga kako treba pevati uspavanku do izgradnje najbolje tvrđave, ova knjiga je šarmantna i neophodna svim mamama.“ – The Go To Mom

Heder Gibs Flet i Vitni Mos žive sa svojim porodicama u Kaliforniji. Obe su majke i uređuju popularni blog RookieMoms.co. Među naslovima koji se bave istom temom je i knjiga Mogu li nešto da te pitam? Mama, takođe u izdanju Vulkan izdavaštva.

Ono što svaka mama treba da zna uskoro na vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.