Pretraži sajt
%
×
SVETSKI DAN KNJIGE - 15% + 20% + 10% NA 3
dana sati minuta sekundi

Šumska avantura za najmlađe: „Veliki stari Hrast i rođendanska proslava“ uskoro u prodaji

5.
6.
2023.

Nastavak popularnog naslova „Dom mrkog Mede: Avanture iz Medine šume“

Uplovite u šumski svet u čarobnoj knjizi Veliki stari Hrast i rođendanska proslava, punoj divno rimovanih pesama. Nova knjiga iz serijala Dom mrkog Mede povešće male istraživače u nezaboravnu avanturu i upoznati ih sa mnoštvom novih drugara i živopisnih mesta.

Uzbuđenje i znatiželja rastu, jer Meda želi da vam ispriča priču o najstarijem i najmudrijem drvetu u šumi. Sa svojim kvrgavim deblom, ogromnim granama i blistavim lišćem, Hrast je Medino omiljeno drvo. Kada sazna da Hrast puni 500 godina, Meda odlučuje da isplanira posebnu proslavu.

Pridružite se šumskim drugarima u pripremanju zabave! Pođite u avanturu sa Medom i otkrijte šta se sve nalazi u njegovoj raspevanoj šumi. Usput obratite pažnju na tragove i pronađite skrivene detalje. Sa originalnim pesmama engleske spisateljice Rejčel Pirsi, ova divna priča sadrži više od sto detalja za traženje.

„Jednostavna ali magična knjiga poezije.“ – Telegraf

Knjiga koja će izmamiti osmeh na licu svakog deteta Veliki stari Hrast i rođendanska proslava uskoro će biti dostupna na sajtu vulkancic.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.