Pretraži sajt
%
×
DO 50% NA POPULARNU PSIHOLOGIJU
dana sati minuta sekundi

Fantastične interaktivne knjige za mališane uskoro u Vulkančiću

30.
5.
2023.

Neodoljive zvučne slikovnice i knjižice sa iskakalicama

Igrajte se sa svojom decom dok zajedno čitate, i to tako što ćete udružiti snage. Obradujte vaše mališane originalnim Vulkančić knjigama, koje pružaju dobru zabavu.

Uz bojanke deca razvijaju koncentraciju i koordinaciju oka i ruke, a uz malo mašte, zabavi nema kraja. Mališane koji su zavoleli milion čudesnih stvorenja Lulu Mejo obradovaće novi crteži čuvene ilustratorke. Njen prepoznatljivi stil odiše mnoštvom detalja za bojenje, a medena bića učiniće bojenje još zanimljvijim. Obojte Milion ljupkih jednoroga i Milion slatkih životinja u luckastom stilu Lulu Mejo.

Slikovnice edukativnog karaktera iz edicije Moja zabavna knjiga sa zvucima Vozila i Šuma pomoći će mališanima da unaprede opšte znanje, razvijaju kognitivne veštine i senzorne sposobnosti. Na svakoj strani upoznaće se sa različitim vozilima i raznim šumskim životinjama kroz različita godišnja doba dok slušaju zvuke i odgovaraju na zadatke u dnu svake strane.

Pritisni dirku, vreme je za zabavu! Uz knjigu Glava, ramena, kolena i stopala i druge pesmice mališani će otkrivati svet muzike i naučiti da sviraju na maloj klavijaturi. Dovoljno je da pritiskaju dirke koje po boji i broju odgovaraju noti iznad reči. Ova fantastična zvučna knjiga, namenjena deci uzrasta od tri do pet godina, sadrži sedam dobro poznatih dečjih pesmica.

Trodimenzionalna knjiga Tri praseta, gde svaka strana oživljava, odvešće mališane na čudesno putovanje u svet najlepših tradicionalnih bajki. Zakoračite u magični svet u kojem vas čekaju iskakalice i stranice na rasklapanje! Edicija Najlepše bajke sa iskakalicama donosi i čuvenu priču o prijateljstvu i hrabrosti Radjarda Kiplinga. Neka i vaši mališani upoznaju dečaka po imenu Mogli u jednom posebnom izdanju očaravajuče Knjige o džungli.

Uz knjižice sa klizačima iz edicije Zaviri i otkrij malci radoznalci će zakoračiti u čudesni svet divljih životinja i upoznati život na farmi. Šta rade majmunče i gepard, a šta slon? Ko se krije u šupljikavom siru, a ko želi da pobegne iz jabuke? Zabavite se uz interaktivne knjige sa klizačima Životinje i Na farmi, koje pospešuju finu motoriku.

Urnebesna knjiga Neobični svet divljih životinja je savršen način da najmlađi nauče štošta o fenomenalnim životinjama i njihovom životu u divljini. Istražite neobična ponašanja i lukave životne veštine koje pomažu zanimljivim životinjama da se prilagode različitim staništima. Saznajte sve o njima u stvarno otkačenim stripovima.

Pratite sajt vulkancic.rs, gde ćemo vas redovno obaveštavati o objavljivanju najnovijih dečjih izdanja.