Pretraži sajt
%
×
DO 50% NA POPULARNU PSIHOLOGIJU
dana sati minuta sekundi

Najlepša Vulkan akcija u objektima Moj kiosk

22.
5.
2023.

Od 22. maja do 21. juna

Za ljubitelje sjajnih trilera, ljubavnih romana, uzbudljivih drama i popularne psihologije Vulkan izdavaštvo je pripremilo izvanrednu akciju. Od 22. maja do 21. juna samo u objektima Moj kiosk pronaći ćete odabrane naslove Vulkan izdavaštva po specijalnim cenama. Jednu knjigu kupićete po ceni od 399 dinara, a ukoliko se odlučite za dva naslova, platićete ih samo 499 dinara.

Akcijom su obuhvaćeni neki od najčitanijih romana Vulkan izdavaštva. Ukoliko ste neodlučni, pomoći ćemo vam da pronađete pravi naslov za sebe ili dragu osobu.

Zamka inteligencije, knjiga koja predočava najsavremenija istraživanja inteligencije i stručnosti, namenjena je ljubiteljima popularne nauke i savremenih naučnih istraživanja, naročito iz oblasti psihologije. Dejvid Robson razmatra iznenađujuće načine na koje čak i najbriljantniji umovi i najtalentovanije organizacije mogu pogrešiti, kao i koji su to razlozi zbog kojih nas veća inteligencija, umesto da nas štiti od grešaka, može ponekad odvesti u još veće probleme.

Nezaboravan, strastven i romantičnan roman Poklanjam ti zvezde britanske spisateljice Džodžo Mojes, autorke bestselera Dok nisam srela tebe, zanosna je priča o ljubavi, prijateljstvu i samoostvarenju, zasnovana na istinitoj priči iz američke prošlosti. Na konjima, kroz divlje planine i šume, često se suočavajući sa opasnostima, ali i predrasudama i neznanjem, Alis, Mardžeri i još tri izvanredne žene otkriće slobodu, prijateljstvo, ljubav i život kakav im pripada.

U knjizi Varšavski protokol Stiva Berija uživaće ljubitelji intrigantnih istorijskih romana. Sedam neprocenjivo vrednih relikvija Oružja Hristovog nestaje iz svetilišta širom sveta. Koton Malon saznaje za privatnu aukciju na kojoj će se licitirati za inkriminišuće informacije o predsedniku Poljske. Ulaznica za učestvovanje u ovoj tajnoj licitaciji jedan je od predmeta Oružja Hristovog. Međutim, ništa ne ide po planu i Malon će se naći u bespoštednoj borbi za tajnu koja, ako bude otkrivena, može da promeni ravnotežu moći u Evropi.

Devojka koja je ćutala, uzbudljiva i napeta švedska senzacija, pokreće kod čitalaca snažne emocije i ostavlja bez daha. Knjiga iz serijala o Sebastijanu Bergmanu, koju potpisuju Hans Rosenfelt i Mikael Jort, kao stvorena je za ljubitelje majstorski napisanih kriminalističkih trilera. Idilična, predivna bela kuća u Švedskoj. Unutra, čitava porodica brutalno ubijena. Bergman je pozvan da reši zločin, ali i ovaj neprikosnoveni stručnjak našao se u ćorsokaku jer nema osumnjičenih.

Svetski bestseler br. 1 Idol nacije Sandre Braun je priča koja će u potpunosti zadovoljiti vaš apetit za akciju. Kolege ga mrze, kriminalci ga se plaše, čitaoci obožavaju – on je jedan jedini, neodoljivi Sebastijan Bergman. Idilična, predivna bela kuća u Švedskoj. Unutra, čitava porodica brutalno ubijena. Sebastijan Bergman pozvan je da reši zločin, ali i ovaj neprikosnoveni stručnjak našao se u ćorsokaku jer nema osumnjičenih. Sve dok ne otkrije da ipak postoji jedan svedok: devojčica Nikol je videla šta se dogodilo, ali je pobegla, strahujući za sopstveni život. Nikol nema već tri dana, a tragovi vode u veliku šumu iza kuće. Svi su svesni da je moraju pronaći pre nego što bude prekasno, i zato traže pomoć javnosti. Ali to je mač sa dve oštrice – tako će i ubici staviti do znanja da svedok postoji. Trka s vremenom je počela: da li će Sebastijan pronaći ubicu pre nego što završi započeto?Pre dvadeset pet godina, major Frenklin Traper postao je heroj kada su ga fotografisali kako predvodi šačicu preživelih iz ruševina nakon eksplozije bombe u jednom hotelu u Dalasu. Ta fotografija pretvorila ga je u idola nacije, sve dok se nije iznenada povukao iz javnosti. Sada je novinarka Kera Bejli Kera spremna na sve da bi dobila ekskluzivni intervju sa njim – čak i ako to podrazumeva da uspostavi kontakt s njegovim otuđenim sinom, nekadašnjim agentom ATF-a.

Iskoristite idealnu priliku i potražite u objektima Moj kiosk ove i mnoge druge naslove Vulkan izdavaštva po neverovatnim cenama.