Pretraži sajt
%
×
DO 50% NA POPULARNU PSIHOLOGIJU
dana sati minuta sekundi

„Isidora Mun pod morem“ – nova avantura omiljene junakinje uskoro u prodaji

8.
3.
2023.

Spremite se za upoznavanje novih magičnih prijatelja!

Isidora Mun je pozvana na spavanjac kod svoje drugarice, što je uvek zabavno, ali ovog puta je još uzbudljivije jer će boraviti u kući sirene Marine, pod morem. Međutim, kada stigne, upoznaće sirenu Emerald, koja ne izgleda nimalo srećno što je tu. Može li Isidora saznati šta muči Emerald? Da li će ova uzbudljiva podvodna avantura izroditi jedno novo prijateljstvo? Otkrijte u novoj knjizi Harijet Mankaster Isidora Mun pod morem.

Isidora Mun je posebna jer je drugačija. Njena mama je vila, njen tata je vampir, a ona je i jedno i drugo. Voli noć, slepe miševe i svoju crnu baletsku suknjicu, ali voli i sunčevu svetlost, svoj magični štapić i Ružičastog Zeca.

Autorka Harijet Mankaster bavi se ilustrovanjem i pisanjem, a njena opsesija jeste pravljenje minijatura ljudi i njihovih svetova. Njene knjige prodate su u više od tri miliona primeraka širom sveta i prevedene su na 30 jezika.

Nova knjiga iz serijala o neobičnoj devojčici, puna duhovitih obrta i čarobnih ilustracija, Isidora Mun pod morem, za decu uzrasta od sedam do devet godina, uskoro će biti dostupna na sajtu vulkancic.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.